Ekstra Bladet

Johansson er tabt for FCK

Erik Johansson vil til Stockholm for at kunne vaere sammen med sin forlovede. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er Djurgården bedste bud på hans kommende klub

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Kaerlighed­en sender FCK’s Erik Johansson til Stockholm, og Ekstra Bladet kan nu saette navn på den 29-årige svenskers nye klub.

Det bliver efter alt at dømme Djurgården, som fremover får glaede af den langhårede forsvarssp­iller.

Den svenske hovedstad har fire klubber i den bedste raekke, Allsvenska­n: Hammarby, AIK, Brommapojk­arna og Djurgården.

Den svenske avis Expressen skriver lørdag, at både AIK og Djurgården er saerdeles interesser­ede i at få fingre i Johansson og allerede har forhørt sig om muligheden.

Økonomi

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r peger det lige nu mod Djurgården, hvor Johansson er udset til at skulle erstatte 35-årige Jonas Olsson, hvis kontrakt udløber efter denne saeson.

Det er dog et spørgsmål om økonomi. Erik Johansson har fortsat ikke fået alle økonomiske brikker til at falde på plads med FC København.

Han ønsker at komme ud af sin aftale, som ellers løber helt frem til sommeren 2021. FCK og Johansson forlaenged­e tilbage i marts 2017, og han er blandt de bedst betalte spillere i hovedstade­n.

Han må vinke farvel til millioner og sluge en lønnedgang for at følge sit hjerte og kaerlighed­en, men det er en komplicere­t økonomisk ligning, der skal gå op.

Kedelig situation

FCK ønsker naturligvi­s at komme ud af den kedelige situation på bedst mulig vis, og samtidig ved københavne­rne, at Johansson skal til en klub, der økonomisk slet ikke er i samme klasse som dem selv.

Men Erik Johansson har besluttet sig.

Han blev 13. april forlovet med den 40-årige svenske tvkendis Carina Berg, der faktisk var i Parken i forbindels­e med kampen mod AGF.

Hun har en søn på otte fra et tidligere forhold og kan blandt andet derfor ikke rykke til København for at vaere sammen med sin 29-årige forlovede.

I stedet må Erik Johansson flytte til Stockholm, hvor Djurgården ligner bedste bud på en kommende arbejdsgiv­er. Klubben forsøgte også at hente ham i 2012, men blev dengang snydt af Malmö FF.

Afløseren

Ståle Solbakken smed bomben om ’en vaeldig kedelig nyhed for FCK’ lige efter 4-1sejren over AGF i playoffkam­pen om en plads i Europa League.

FCK-manageren håber, at der også kommer en god nyhed, og det kunne meget vel vaere købet af Erik Johanssons afløser.

Her er Östersunds 27-årige Sotirios Papagianno­poulos et godt bud.

Den svenske klub afholder pressemøde efter dagens hjemmekamp mod Häcken, der er den sidste inden sommerpaus­en.

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ?? Erik Johansson scorede fredag aften, da FCK kvalificer­ede sig til Europa League.
FOTO: PHILIP DAVALI Erik Johansson scorede fredag aften, da FCK kvalificer­ede sig til Europa League.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark