Ekstra Bladet

– DET BETØD RIGTIG MEGET

- Mikkel Jørgensens familie har ikke ønsket at medvirke med navn i denne artikel.

Mikkel Jørgensens familie er glade for den indsats, som Ulla Thorbjørn Hansen gjorde i en svaer tid – både i forbindels­e med meddelelse­n om deres søns død og begravelse­n.

– Det betød meget for mig, at Ulla formåede at få vores tanker på noget andet. For eksempel tilbød hun undervejs at lave noget kaffe, og det fik vores tanker på noget praktisk. Det var rigtig godt. Jeg husker det, som om det var en forfaerdel­ig staerk kaffe, men det betød ingenting, lyder det fra Mikkel Jørgensens mor. Også Mikkel Jørgensens lillebror har positive ting at sige om Ulla Thorbjørn Hansen og resten af de udsendte.

– Noget af det, der betød meget for mig, var, at budbaerern­e gav sig god tid til at vaere hos os og kom tilbage dagen efter. Det var godt at vide. Vi maerkede med det samme, at vi var i gode haender, og vi blev båret på haender og fødder.

 ?? FOTO: MIK ESKESTAD ?? Ulla Thorbjørn Hansen var med til at hente Mikkel Jørgensens kiste, da den kom til Roskilde Lufthavn. Her blev der afholdt en kort mindehøjti­delighed.
FOTO: MIK ESKESTAD Ulla Thorbjørn Hansen var med til at hente Mikkel Jørgensens kiste, da den kom til Roskilde Lufthavn. Her blev der afholdt en kort mindehøjti­delighed.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark