Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Efter et par dejlige dage i selskab med din partner, traenger du til at få ordnet et par ting på egen hånd, og til at få opladet ressourcer­ne ikke mindst. Det er dejligt at opleve en masse, men det er også rart at få tid til at overveje og fordøje indtrykken­e. Tag dig tiden i dag.

LØVEN 23/7-23/8

Det kan godt vaere du har taget lidt let på sagerne de sidste par dage, og det er da sandt, at når man smiler til verden, smiler den ofte igen. Et smil kan sagtens vaere den korteste afstand mellem to mennesker, men i dag bliver lettere strabadser­ende. Din familie støtter dig.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du traenger til at vaere lidt alene i dag, akkurat som du sikkert gjorde i går aftes. Du var nok ikke til de store aftaler med mange mennesker, selvom det var lørdag aften, og du er lidt i samme humør i dag. Du traenger bare til at taenke på dig selv, og nyde at du har fri.

TYREN 21/4-21/5

Efter et par dage hvor du har knoklet løs på dit job, og sikkert naesten har arbejdet i døgndrift, med et projekt du var inspireret af, traenger du til at slappe af og nyde livet, måske sammen med din partner, hvis du er i forhold. Er du single, kan du vaere sammen med vennerne.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Endelig er du i fuld vigør igen, og de bekymringe­r du har haft de sidste par dage, måske isaer vedrørende din økonomi, er i dag forsvundet som dug for solen. Det er ikke sikkert økonomien har aendret sig vaesentlig­t, men dit humør har, og du er nysgerrig efter muligheder.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag har du brug for at vaere sammen med dine venner. Du har knoklet løs på det seneste, og du har ikke vaeret bange for at tage fat på dine mange ambitioner. I dag er du anderledes uambitiøst anlagt, og du bestiller ikke dagens gode gerning. Du slapper fuldkommen af.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har godt med vind i sejlene, og mange marginaler er faldet ud til din fordel de seneste par dage. Med undtagelse af i går, hvor vinden sikkert vendte en lille smule. I dag kan man sige at tingene mødes på midten, du vil have en rimelig fordeling mellem held og hårdt arbejde.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag foretraekk­er du at tage tingene aldeles langsomt, og stille og roligt i dit tempo. Folk skal ikke bryde sig om at stresse dig lige nu. Du har brug for at vaere i kontakt med dig selv, og dét du finder vaerdifuld­t, og du spilder nødigt tiden på ting der ikke siger dig noget.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du tager fat på et par af dine ambitioner, og det er ikke altid let for dine omgivelser at regne ud hvad disse er, og hvad dit naeste traek bliver. Du kan godt vaere hemmelighe­dsfuld, når det drejer sig om dette. Du vil nemlig ikke bindes til en plan, før den er helt skudsikker.

KREBSEN 22/6-22/7

Selvom det er søndag, har du lyst til at tage fat. Det kan sagtens vaere ting der vedrører dine hobbyer, eller som på en eller anden vis stiller krav til din kreativite­t. Det er på netop denne type områder du søger udfordring­er lige nu, det giver god kolorit til den mere grå hverdag.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du er lige så meget på maerkerne i dag, som du var sidst på dagen i går. Her fik du sikkert taget fat en masse steder, hvor der traengte til at blive bestilt noget. Selvom det er søndag, har du i den grad lyst til at bestille noget igen, og dine omgivelser ser bare måbende til.

FISKENE 20/2-20/3

Du savner at få perspektiv på et par ting i dit liv, og gør måske i dag de tiltag der skal ske, for at du få nye perspektiv­er at taenke over. Du har en god balance mellem at vaere realistisk, men samtidig også at søge eventyret dér, hvor det er muligt. Det bliver en rigtig god dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark