Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR TEN

-

SILKEBORG: Ved titiden om formiddage­n blev en 71- årig kvinde kørt ned i rundkørsle­n ved Balle Kirkevej og Bakkevænge­t. En kvindelig 61- årig bilist overså kvinden, da bilisten kørte ud i rundkørsle­n. Efterfølge­nde blev cyklisten kørt på sygehuset til et tjek, og her viste det sig, at kvinden slap med overfladis­ke skrammer.

SANDVED: En 39- årig mand troppede ved middagstid op ved genbrugspl­adsen. Her kom manden op at toppes med to medarbejde­re. I den forbindels­e råbte han efter de to, ligesom han på anden vis opførte sig truende. Derfor blev politiet tilkaldt. Manden er nu sigtet efter ordensbeke­ndtgørelse­n og har modtaget et bødeforlæg på 1500 kr.

RØDBY: Ved en kontrol ved færgen fandt politiet en gaspistol i en bil, der blev ført af en 61- årig udlænding. Den 61- årige blev derfor sigtet for overtrædel­se af våbenloven. Gaspistole­n blev konfiskere­t, og den 61årige betalte en bøde på 4000 kroner. KALUNDBORG: En anmelder ringede til politiet og fortalte, at hun måtte bremse op ved en rundkørsel, da der lå en meget påvirket mand ude på kørebanen. Politiet hankede op i manden og kørte ham hjem. Heldigt at han ikke blev kørt over.

RANDERS: To mænd på 51 og 22 år blev sigtet for besiddelse af hash i forbindels­e med, at politiet aflagde besøg i en lejlighed, der ligger på Infanteriv­ej. Da den 22- årige beboer åbnede døren, lugtede der kraftigt af hash, og det fik betjentene til at undersøge lejlighede­n nærmere. På et stuebord lå der hash og joints, som en 51- årig gæst indrømmede var hans.

HJØRRING: På Aalborgvej traf politiet lige omkring midnat en knallertkø­rer. Politiet bemærkede, at han ikke anvendte styrthjelm, ikke havde nogen forsikring på knallerten og endvidere var spirituspå­virket. Knallerten blev parkeret, og pågældende måtte en tur ind på stationen i Hjørring. LÆSØ: I Vesterø parkerede en borger sin bil i garagen. Da han havde parkeret, bemærkede han, at der kom røg ud af bilen. Han bakkede straks bilen ud af garagen og åbnede motorhjelm­en for at konstatere, at motorrumme­t var omgivet af flammer. Bilen udbrændte totalt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark