Ekstra Bladet

Gyselig dansk VM- præstation i Rusland

-

Nej! Det er fanden gale mig IKKE i orden, drenge!

Danmark er videre ved VM efter en gyselig og elendig præstation mod Frankrig. Det blev nærmest en venskabska­mp, og uafgjort var et resultat, som begge hold kunne leve med. Hvilket spillet i den grad også bar præg af. Det virkede nærmest, som om der var fejet noget ind under græstæppet.

Nu skal vores danske drenge møde Kroatien, som bliver en alt for stor mundfuld. Utroligt, at Kloge Åge ikke gik efter sejren, da det stod klart, at Peru ville slå Australien. På det tidspunkt havde Danmark alt at vinde og intet at tabe. Men vores fodbolddre­nge blev nede i skyttegrav­en.

At kalde den røvkedelig­e fodboldkam­p for Hareides mesterstyk­ke er store ord. Men vel har Hareide lavet et mesterstyk­ke: Han har formået at få det dårligste danske fodboldlan­dshold i mands minde videre i turneringe­n. Han har fået maksimalt udbytte ud af ingenting.

Nu venter Kroatien. Jeg havde hellere set kriseramte Argentina som modstander. Der er lagt i ovnen til Danmark, og det bliver mere end hot.

Men måske kan Danmark overraske – de må da i hvert fald have masser af energi tilbage. Og de KAN vel ikke spille så dårligt hele tiden.

Jeg ønsker naturligvi­s de danske drenge al held og lykke. Jeg håber selvfølgel­ig det bedste, men frygter i den grad det værste.

Leif Lemcke Ildfuglevæ­nget 148 Odense

 ??  ?? . r å g i e d i s r o f s t e d a l
B a r t s k
E
. r å g i e d i s r o f s t e d a l B a r t s k E
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark