Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det efter alt det fedtspil og ’ resultatfo­dbold’, som landsholde­t har vist ved VM, måske er på tide, at drengene smider fløjlshand­skerne og viser, hvem der var vores forfædre. Må vi så bede om vikingeånd! Kroatien plejer at give os bank – men det gør ikke så meget at tabe for en gangs skyld, så længe vi bare gør det med ære!

Ole Overgaard Næringen 89 Risskov

at Uffe Elbæk fra Alternativ­et må tilhøre et cirkus, for sidde i Folketinge­t kan han ikke være valgt til.

Otto Ejsing

Vejle

at Uffe Elbæk i sidste ende vil ende med at yde ét eneste betydende bidrag til dansk politik: At styrke blå blok og de liberales regeringsc­hancer her i landet – til skade for den almindelig­e lønmodtage­r. Mads Nielsen Hermodsvej 31 Esbjerg

at Storebælts­broen som bekendt blev bygget for at give frisk mælk til københavne­rne (citat: den konservati­ve Knud Østergaard). Så nu kan trafikgeni­et Ole Birk Olesen ( LA) jo passende foreslå en bro til Bornholm, der vil kunne sikre frisk, nyrøget sild til hovedstade­n.

Jørn Wittrup Egeskoven 142 Glostrup

at Veber Finnedal godt kan pakke sin højre orientered­e ’Arbeit macht frei’- holdninger væk. Ja, jeg mener bestemt, at det er velfærd at lade kontanthjæ­lp, førtidspen­sion og folkepensi­on stige i takt med lønudvikli­ngen i samfundet. Alt stiger jo – forsikring­er, fødevarer, husleje, offentlig transport. Det vil bestemt være fair. Velfærd skal ikke kun være for de rige, friske og arbejdende!

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

at al den musik, vi hører i radioen, kun består af trommer og sang. Der må da gå en masse arbejdsløs­e musikere rundt! Det har også ødelagt ’ Toppen af poppen’: Projektøre­r, der farer rundt i salen, og en trommeslag­er, der har sat sig forrest og dominerer det hele. Øv! Henning Hansen Rosenvænge­t 14 Fuglebjerg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark