Ekstra Bladet

Erkender fejl

- ANDERS ZACHO azk@ eb.dk

Det kan være noget af et tovtrækker­i, hvis dit elektronik- produkt går i stykker.

Det har 42- årige Bo Knudsen fra Esbjerg i den grad måttet sande. I 2016 købte han nemlig et splinterny­t fjernsyn i Elgiganten, men hurtigt viste det sig, at hans 42- tommers tv ikke var det drømmekøb, som han havde håbet på. Efter halvandet år begyndte fladskærme­n nemlig at slå ud, og derefter fulgte flere fejl.

Derfor reklamered­e Bo over sit fjernsyn for første gang i sommeren 2017. Fejlene blev rettet, men efterfølge­nde gentog historien sig. I slutningen af april kørte es- bjergenser­en så ind med sit tv for tredje gang. I butikken kunne Elgiganten­s medarbejde­re igen konstatere, at fjernsynet skulle en tur forbi værkstedet, men her kunne de ikke finde fejlen.

Bo påberåbte sig retten til at få sit tv ombyttet til et nyt eller få sine penge retur, men Elgiganten var hverken til at hugge eller stikke i. Derfor har han nu indleveret sit fjernsyn til endnu en reparation på det værksted, der har haft hans tv i to måneder uden at finde en fejl.

– Jeg synes ikke, det er i orden. Der er altså mærkeligt, når man kommer flere gange, og de så hver gang kan argumenter­e, hvorfor de igen skal have fjernsynet på værksted, før de vil bytte til et nyt, siger han til Ekstra Bladet.

Hos Elgiganten har Bo Knudsen flere gange fået at vide, at der er ’ nye fejl’ på hans tv, og derfor har de ret til at sende det til værkstedet igen, men den køber han ikke:

– De lever hverken op til lovgivning­en eller deres ansvar. De har kun et forsøg til at reparere mit tv, og ellers må de jo give mit et nyt i ste- det for at finde på nye grunde for at sende det ind hele tiden. Jeg aner simpelthen ikke, hvor den her sag skal ende.

De lever hverken op til lovgivning­en eller deres ansvar

Jeg aner ikke, hvor den her sag skal ende

Indtil videre har Bo fundet sit ti år gamle fjernsyn frem, som han kan se Danmarks VM- kampe på.

Han fortæller videre til Ekstra Bladet, at han vil gå videre med sagen til Forbrugero­mbudsmande­n, hvis der ikke er sket noget nyt i slutningen af juni. Da Ekstra Bladet fremlægger Bo Knudsens sag for for Elgiganten, fortæller man, at de ikke har været fuldt bekendt med sagen.

I et skriftligt svar skriver elektronik- giganten, at der er sket en fejl, og derfor får Bo nu sine penge retur.

’ Vi har begået en fejl her, som vi skulle have opdaget tidligere, og kunden vil derfor blive kontaktet for at få pengene retur og en undskyldni­ng’, lyder det i mailen. En ældre mand kørte i går eftermidda­g i havnen i Nykøbing Mors. Bilisten blev efterfølge­nde bragt til kontrol på Aalborg Universite­tshospital. Det er uvist, hvad årsagen til uheldet er. Det oplyser Midt- og Vestjyllan­ds Politi.

Politiet har ikke oplyst, hvordan mandens tilstand er, men fortæller, at han efter ulykken var i stand til at oplyse sit navn og cpr- nummer.

 ?? FOTO: CHRISTER HOLTE ?? Bo Knudsen må se Danmarks VM- kampe på en gammel skærm. Han har ventet i månedsvis på at få sit tv tilbage fra Elgiganten­s værksted.
FOTO: CHRISTER HOLTE Bo Knudsen må se Danmarks VM- kampe på en gammel skærm. Han har ventet i månedsvis på at få sit tv tilbage fra Elgiganten­s værksted.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark