Ekstra Bladet

DER UNTERGANG

Verdensmes­trene tjekkede ud og bliver det dårligste tyske VM- hold nogensinde

-

1- 0 Young- Gwon Kim ( 90+2)

2-0 Heung- Min Son ( 90+ 6) ------------------------------ gørende gørende kamp kamp af af Gruppe Gruppe F. F.

Det betyder, at Sverige vinder gruppen foran Mexico og begge lande går videre, mens Tyskland og Sydkorea begge slutter med tre point og er ude af VM.

Det er første gang nogensinde i VM- historien, at Tyskland er ude af VM allerede i gruppespil­let.

Også ved de to seneste verdensmes­terskaber er mestrene røget i gruppespil­let. I 2014 røg Spanien ud, mens det i 2010 var Italien, der røg i gruppepspi­llet som forsvarend­e verdensmes­tre. Se den komplette statistik nederst i komplette statistik nederst i artiklen.

Så længe Sverige havde 0- 0 i den anden kamp, så var Tyskland videre via andenplads­en, men da Sverige kom foran kort inde i anden halvleg, så var Tyskland tvunget til at vinde, hvilket så ville sende Mexico ud.

Tyskland havde Mesut Özil, Sami Khedira og Mats Hummels med igen, men skabte ikke mange chancer.

I overtiden var det i stedet sydkoreane­rne, der bragte sig sig foran foran efter efter en en scoring scoring af af Kim Young- Gwon, der først blev annulleret for offside, men siden blev korrekt godkendt via VAR, fordi aflevering­er kom fra en tysk fod.

Tyskland slutter endda nederst i gruppen efter sydkoreans­k scoring af Son Heung- min til 2- 0 i tomt net i slutsekund­erne.

Nu venter en hård tur hjem til bunker af kritik fra den benhårde tyske presse, der næppe er imponerede efter en heldig sejr mod Sverige og nederlag til Mexico og Sydkorea.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark