Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I går var du virkelig en handlingen­s mand der kunne få tingene til at ske, selvom der var modvind. I dag kan du godt være lidt mat i sokkerne først på dagen, og måske være lidt tung i hovedet. Men lige pludselig bryder lyset frem, og solen skinner fra en skyfri himmel.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du er i dit arbejdsomm­e hjørne i dag, men selvom du ikke får noget forærende, og selvom det bliver slidsomt, vil du sikkert være meget tilfreds med dig selv og dine resultater, når dagen kommer til sin afslutning. Det er altid en tilfredsst­illelse at kæmpe og komme i mål.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Din økonomi er i fokus i dag, og du vil gerne vide hvad du har at gøre godt med. Først kan det være du mener at det ser lidt sort ud, men senere lysner det, og du får måske pludselig øje på en indtægtsmu­lighed du i første omgang havde overset. Det hele ordner sig.

TYREN 21/4-21/ 5

Du trænger til at udvide din horisont lige nu, men kan måske ikke rigtig finde ud af hvordan. Men pludselig vil en god idé komme til dig i løbet af dagen, og du vil have mod til at få gjort noget ved sagerne. Hvad det er, er ikke til at vide endnu, men det vil stå lysende klart for dig.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har bedre tid til din fritid og dine hobbyer i dag, end du havde i går. Men der vil stadig skulle bestilles en del også, der ikke bare er det rene pjat. Det er ikke klaret på fem minutter, og du kan måske blive træt. Men i aften vil kreative sysler fyre op under dig og din energi.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Der er gang i dig i dag, selvom du måske lige skal igennem en lidt tung start på dagen. Det handler om, at du egentlig godt ved hvad du vil lige nu, men du har en masse hængeparti­er du måske skal have ordnet først. Du skal afslutte noget, for at noget nyt kan begynde.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du er måske mere stille og indadvendt i dag, end du har været det på det seneste. Du trænger til lidt fred og ro for dig selv, og du trænger sikkert til at lade batteriern­e op bag nedrullede gardiner. Men pludselig slår du vinduet op, og betragter verden, sådan helt i det stille.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Endnu en dag trænger du til at være hjemme, og du vil gerne være sammen med familien eller andre der står dig nær. Du kan måske bede om en hjemmearbe­jdsdag. Er det ikke tilfældet må du slide dig igennem dagen, og vente på belønninge­n i aften. Den bliver god.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du trænger til at være helt alene i dag. Først på dagen kan du tilmed føle, at du er lidt nede i kulkældere­n. Du må forsøge at acceptere det, senere på dagen vil du have et mere lystbetone­t sind, og kunne finde kreative og vitale løsninger på eventuelle problemer i dit liv.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Dit parforhold er i fokus lige nu, og du trænger til at være sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Det er ikke sikkert det kan lade sig gøre lige med det første, det ser ud til at dagen indeholder et par tunge udfordring­er, der skal løses først. I aften er der tid nok.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du er på farten i dag, men du mener nok ikke at tingene går helt hurtigt nok. Det går lige lovlig meget i slow motion for din smag, til at begynde med. Men som dagen skrider frem, skrider også tempoet fremad, og du kommer op i de omdrejning­er som du ønsker dig lige nu.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du trænger til at være sammen med dine venner i dag, eller måske til at pleje et par af dine fritidsint­eresser. De to ting plejer også at hænge fint sammen. Hvad der hænger mindre godt sammen er, at du gerne vil holde fri, men har en del pligter at se til. Men du når det hele.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark