Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ALLINGE: Onsdag kl. to slog og sparkede en ukendt gerningsma­nd på indgangsdø­ren til SuperBrugs­en. Indgangsdø­ren blev delvist ødelagt og skadet for et større beløb.

RINGSTED: Der fløj skud fra et luftgevaer mod en lejlighed i Sjaellands­gade kl. 22.34. Det var en 45årig mand, der trykkede på aftraekker­en. Han havde også tidligere sendt trusler til beboeren. Han blev anholdt og afhørt naermere i går formiddag.

HILLERØD: Det var en fael lugt, der ramte Møllesving­et, fordi en gasledning var blevet gravet over. Beboerne blev evakueret, men allerede 45 minutter senere var laekagen stoppet, og folk kunne vende tilbage til deres huse. FREDERIKSS­UND: To borgere fandt en livløs person i Roskilde Fjord. Den afdøde var en 25-årig mand fra området. De pårørende er underrette­t. Politiet vurderer, at der ikke er tale om en forbrydels­e. Derfor vil de ikke gøre mere ved sagen.

AALBORG: En tyv, måske med en drøm om at blive frisør, brød ind i en Kia Picanto på Åboulevard­en, hvor han stjal frisørgrej. Bilen blev brugt som mobil frisørsalo­n af sin ejer, men forretning­en kommer til at ligge stille det naeste stykke tid.

HORSENS: En lastbil vaeltede på Skanderbor­gvej. Ingen kom til skade. Ifølge Sydøstjyll­ands Politi skyldes uheldet formentlig, at lasten på 21 tons skinker var begyndt at svinge i pendul, da lastbilen kørte ind i en rundkørsel. Oprydninge­n tog seks timer

MUNKEBO: En 77-årig kvinde, som var efterlyst af Fyns Politi, blev fundet i god behold. Hun befandt sig i en frugtplant­age nord for Munkebo.

GRÅSTEN: En familie kom hjem til en opbrudt hoveddør. Det var en lille trøst, at selvom døren var braekket op, var der ikke stjålet noget som helst. Indbruddet er sket mellem 7. og 17. juli. BRABRAND: Der blev trukket en foldekniv under et skaenderi i Bazar Vest. En 44-årig mand lavede et dybt snitsår i en 39årigs arm. De to maend kendte hinanden, og det var derfor nemt for politiet at finde den 44-årige. Han er nu sigtet for grov vold.

aw

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark