Ekstra Bladet

Dot scorer millioner

Bakkesange­rinden har tjent en formue på en bolighande­l

- NICK STURM nick@eb.dk

Dot Wessman har givet håndslag på salget af sin villa med beliggenhe­d dybt inde i whiskybael­tet nord for København, efter hun har haft den til salg i omtrent et halvt år.

Hun købte huset i Klampenbor­g sammen med sin eksmand, Tommy Wessman, i 1990 for 2.150.000 kroner, og de solgte det for nylig for 9,3 millioner kroner.

I forbindels­e med købet i 1990 lånte det tidligere aegtepar 1,5 million kroner, og ellers har der ikke vaeret gaeld haeftet til villaen.

Med købsprisen in mente har Tommy og Dot Wessman dermed haft en fortjenest­e på op mod skønne 7.150.000 millioner kroner.

Morten passer baren, og jeg passer scenen

Handlen glaeder da også

Dot Wessman.

– Det er rart, fordi vi var kommet videre i livet og skulle af med det andet hus, siger den 60-årige Bakkesange­rinde, der troppede op på den røde løber til gallapremi­eren på ’Mamma Mia’ sammen med kaeresten Morten Messerschm­idt.

Huset, der ligger på samme vej som prins Joachims villa, rummer syv vaerelser, der fordeler sig på 178 kvadratmet­er. Kaelderen taeller 120 kvadratmet­er, og grunden er i alt på 972 kvadratmet­er.

Dot Wessman fortaeller, at pengene fra salget lander et meget tørt sted, fordi hun for et par år siden købte en anden villa i Charlotten­lund taet på den gamle villa.

Huset skulle ombygges, fordi det ud over Morten Messerschm­idt og Dot Wessmans mor også skulle huse hendes handikappe­de datter Johanne, der blev ramt af en alvorlig hjerneskad­e, efter hun forulykked­e i et biluheld i 2015.

– Vi har købt et andet hus, og så er man nødt til at afhaende noget af det, man har. Det har vaeret en god proces, fordi vi har kunnet bruge nogle af de penge til at købe det andet hus og skabe gode rammer, forklarer Dot Wessman.

Patriciere­jendommen i hvid har det samme antal vaerelser som huset i Hellerup, men er en kende større. Dot Wessman, hendes mor, datter og Morten Messerschm­idt kan boltre sig på 293 kvadratmet­er.

Sommerarbe­jde

Det bliver dog ikke til meget afslapning i haven hen over sommeren.

– Vi skal arbejde, siger Dot Wessman.

– Morten passer baren, og jeg passer scenen ...

– Jeg passer også lidt på Dot, indskyder Messerschm­idt.

Morten Messerschm­idt fortaeller, at han hjaelper til ved omkring halvdelen af saesonens optraedene­r.

– Det er man nødt til, for ellers er vi ikke rigtigt sammen.

– Det er sjovt både at udføre en funktion og stå og kigge på Dot – det vil jeg unde alle maend.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Morten Messerschm­idt og Dot Wessman har 293 kvadratmet­er at boltre sig på i det nye hus i Charlotten­lund.
FOTO: MOGENS FLINDT Morten Messerschm­idt og Dot Wessman har 293 kvadratmet­er at boltre sig på i det nye hus i Charlotten­lund.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark