Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at ja, så har vi igen igen systemet grundlagt af ’Vi Alene Vide-Venstre’, og desvaerre kører man efter Claus Dum Frederikse­ns motto: Hellere prygl end gulerod, for regeringen mener, at alle, som er arbejdsløs­e, syge eller ikke passer ind, er dumme, dovne, eller kriminelle. Vi stemmer jo alligevel ikke på dem ... Anders Frederikse­n Vanløse

at jeg i forbindels­e med mit laeserbrev ’Rige griner – fattige graeder’ fik en henvendels­e fra en kontanthja­elpsmodtag­er, som havde 8300 kroner om måneden (inklusive boligstøtt­e). Han skulle af disse betale 3600 kroner i husleje og 800 kroner i el og varme. Det vil sige, at han har 3900 kroner at leve for. Når Joachim B. Olsen kommer med sine akademiske betragtnin­ger om fremtiden og om fattigdoms­graenser, glemmer han, at den mand lever nu og her i vores tidligere så fantastisk­e Velfaerds-Danmark.

L. Fisker Hundested

at det er dejligt, at man nu kan se Tour de France med kompetente kommentato­rer på Eurosport. Så behøver man ikke at skulle se og høre på selvfede Rolf og Ritter, vrisne Bjarne, en eller anden grå-nisse, der lirer selvfølgel­igheder, af samt sludrechat­ollet Jørgen Leth. Kun synd for sympatiske Michael Staerke at han er en del af TV2holdet.

Ole Thomasen Kirkegade Ebeltoft

at som patient på Rigshospit­alet blev min far kort før sin død brugt til ’demonstrat­ion’ undervisni­ngen. Blandt de studerende var tre kvinder med tørklaede. Studentern­e skulle trykke ham på maven for at føle miltens størrelse, men de tre muslimer blev siddende. De måtte ikke røre ham. Min far spurgte efterfølge­nde, hvordan muslimske kvinder kan få en dansk laege-eksamen. Han fik ikke svar. Michael Thestrup Brønshøj i

at når Trump kan kritisere EU, er det, fordi EU er demokratis­k. Det er Rusland ikke. Så der holder han kortene taet til kroppen.

Finn Mogensen Solvej 14

Kolding

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark