Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du traenger måske til mere afslapning, end det praktisk er muligt i dag. Du vil ellers helst vaere sammen med dine helt taette relationer, bare nyde dagen sammen med dem du holder af. Måske en partner, hvis du er i parforhold. Men afslapning­en må udsaettes lidt, hold ud.

LØVEN 23/7-23/8

Du får endnu en dag på farten, med mange gøremål at se til. Men prøv i dag at tage det noget mere roligt end du gjorde i går, du har knap så meget energi i reserven at traekke på i dag. Acceptér det så vidt muligt, og nøjes så med at nå dét du kan. Slap gerne lidt af i aften.

SKYTTEN 23/11-21/12

Endnu en dag kan du få brug for gode venners hjaelp, og det kan i den grad maerkes hvor meget det betyder her i livet. Selv hvis du skulle føle dig lidt svigtet på denne konto, kan du med fordel virkelig gøre noget for at opgradere denne side af livet. Kontakt dit netvaerk.

TYREN 21/4-21/5

Der venter dig endnu en kraevende dag i arbejdstøj­et, og du skal smøge aermerne op fra dagens begyndelse. På dén front er der ikke meget der har aendret sig siden i går. I dag vil der dog vaere en større genvinst i vente i den anden ende, du får nemlig en rigtig afslappend­e aften.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din økonomi havde du fokus på i går, og det har du såmaend endnu en dag. I går fik du kigget lidt på sagerne, og du var også effektiv, men du kom måske ikke helt i mål. Saet gerne tid af til at gøre noget for dig selv sidst på dagen, og tillad dig det, selv hvis pengene er små.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har blikket stift rettet mod fremtiden, og det passer dig i reglen godt som Stenbuk. Hvor andre måske praeges af ukuelig optimisme, praeges du mere af en veludvikle­t realitetss­ans. I dag kan realiteter­ne virke barske, selv for dig. Men du skal nok komme igennem det.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du må knokle i dag, akkurat ligesom du måtte i går, og du må igen se langt efter tid til dine hobbyer. Du kommer nok bedst igennem dagen ved at acceptere, at der bare er noget at se til lige nu. Til gengaeld vil du nyde din fritid så meget desto mere, når der endelig er dømt fri.

VAEGTEN 24/9-23/10

Endnu en dag tager du fat på dagen med en frisk og positiv og energi, men du vil måske have mere brug for andres bekraeftel­se og opbakning i dag, end tilfaeldet var i går. Sig gerne højt, at du har brug for lidt støtte til dine gøremål, det er ingen skam at bede om hjaelp.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har brug for at opleve noget ud over det saedvanlig­e, akkurat ligesom i går. Hverdagen falder dig måske lidt tung og lang lige nu, men det er kun midlertidi­gt. Ligesom Peter Plys må du sørge for at have et par ”honning-depoter”. Bare et par små oaser, hvor du nyder dagen.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan med fordel bede om en hjemmearbe­jdsdag i dag, da du mest traenger til at vaere hjemme, akkurat ligesom i går. I går kunne du på én eller anden måde bedre finde melodien, og du havde gejst til at arbejde. I dag kan du arbejde i små ryk, når overskudde­t melder sig.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traengte til dit eget selskab i går, og du vil have det lidt på samme måde i dag. I dag vil det måske blive i endnu mere udpraeget grad, at du traenger til at få lov til at holde lidt fri fra det hele. Det kan måske ikke lade sig gøre hele tiden, udnyt hver en chance der byder sig.

FISKENE 20/2-20/3

I går kunne du kigge lidt på haengepart­ier, hvad angår lidt mere kedelige sager, fx papirer til det offentlige. I dag kan du så kigge på det, du ikke nåede i går. Er du helt med på denne front, kan du måske bruge dagen på andre småting. Der skal ikke startes store nye projekter lige nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark