Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HELLERUP: ’Armani-manden’ haerger rundt om i Nordsjaell­and. En italiensk udseende mand spørger om vej til lufthavnen og tilbyder hjaelperne at købe (falsk) Armani-tøj, han har i bilen. Men han stjaeler også. En hjaelpsom mand i Hellerup mistede sin taske med pung og mobil, mens han angav vejen til lufthavnen. FREDENSBOR­G: Dyrt ukrudt. Det kostede en 46-årig mand en bøde på 5000 kr., at han brugte sin ukrudtsbra­ender i strid med afbraendin­gs-forbuddet. En patrulje blev efter anmeldelse sendt til stedet og hev bødeblokke­n frem.

ODSHERRED: Da et betongulv blev banket op i en gammel lade på Nakke Østvej, stoppede arbejdet øjeblikkel­igt, da spidsen af en granat dukkede frem af betonen. Militaeret hentede granaten, der viste sig at vaere uden detonator. RINGSTED: Fire mørklødede maend smed en slange og et bur på Eriksvej og forsvandt. Falck blev tilkaldt og slog fast, at slangen var en australsk kongesnog, der ikke er giftig. Men slangen var nu også død og blev fjernet sammen med buret. HOLBAEK: På Svinninge Station gik en 24-årig mand med en del bagage og et gevaer med støttefod over skulderen. Det så drabeligt ud, men politiet konstatere­de, at det var et ufarligt hardball-gevaer. Politiet opfordrer til, at den slags grej transporte­res nedpakket, så det ikke skraemmer folk.

LEJRE: En anmelder så, at en mand og en kvinde bar kurvestole ud af Kisserup Kirke i Hvalsø og råbte parret an. De løb hen til en lysegrøn varebil, hvis nummerplad­er begyndte med FB 71, og kørte fra stedet. En dør var brudt op til kirken, og en rude smadret. Anmelderen bar stolene ind i kirken igen.

NYKØBING F: En 41-årig lokal kvinde stod med fødderne i springvand­et på Torvet og råbte op, mens hun røg hash. Da politiet kom, erkendte hun straks, at hun havde en klump hash på 2,86 gram i sin taske.

STEGE: En grill- og øl-aften trak ud til om morgenen, hvor en 23-årig mand blev så ophidset, at han stak ud efter en 71-årig mand med en stor kokkekniv. Han ramte ikke, men kom til at snitte sig selv og blev anholdt for trusler. cama

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark