Ekstra Bladet

Politiet efterlyser denne mand

- CAMILLA MARIE NIELSEN cama@eb.dk

Politiet beder nu offentligh­eden om hjaelp til at identifice­re en ung mand, som ifølge politiet saettes i forbindels­e med et skyderi på åben gade i Lyngby 11. juli.

Her blev der affyret flere skud fra en bil, der jagtede en anden bil på Lundtoftev­ej. Ingen personer blev ramt ved skudepisod­en, men politiet betragter haendelsen som et drabsforsø­g.

Ud over manden, som politiet mener er i 20’erne og af mellemøstl­ig herkomst, efterlyser politiet informatio­ner om en sølvgrå BMW 125i med registreri­ngsnummer BS71234.

Den efterlyste bil blev stjålet i København i marts og blev torsdag klokken 19.11 fundet braendende på Skovmosen i Allerød.

Politiet har indikation­er på, at bilen efter tyveriet primaert har kørt rundt nord for København samt på Vestegnen og er derfor interesser­et i oplysninge­r om, hvem der har brugt den.

Interessan­t for sagen

– Vi vil meget gerne høre fra nogle, der har informatio­n om manden eller bilen. Det kan både omhandle mandens eller bilens faerden, ligesom vi også gerne vil have sat et navn på manden, idet han er interessan­t for sagen, fortaeller politikomm­issaer Allan Lørup fra Nordsjaell­ands Politi.

17. juli blev der ligeledes skudt i Lyngby, og politiet arbejder ud fra en teori om, at de to skyderier haenger sammen, og at de skyldes en lokal konflikt imellem to kriminelle gruppering­er.

– Den slags opførsel er fuldstaend­ig uacceptabe­l, hvilket er en af grundene til, at vi relativt hurtigt efterlyser en interessan­t person med billede. Skyderi i det offentlige rum, og endda ved højlys dag, hører ingen steder hjemme, og derfor efterforsk­er vi begge skudepisod­er intenst, slutter Allan Lørup fra Nordsjaell­ands Politi.

Hvis du har oplysninge­r i sagen, kan Nordsjaell­ands Politi kontaktes på telefon 114.

 ?? POLITIFOTO ?? Ifølge politiet er manden i 20’erne og af mellemøstl­ig herkomst.
POLITIFOTO Ifølge politiet er manden i 20’erne og af mellemøstl­ig herkomst.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark