Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg får opkastning­sfornemmel­ser, når jeg hører alle de gamle doping-koryfaeer med Bjarne Riis i spidsen under Tour de France. Det samme sker, når jeg ser, at Michael Rasmussen er ansat af Ekstra Bladet for at skrive om samme.

Sven Klink

Bejt Vaenge 29 Hjørring

at nu er I altså blevet for grådige. Ikke nok med, at avisen bliver tyndere og tyndere, men nu har vi to gange fået et tillaeg, som nok kun få er interesser­ede i, til ekstra pris. Andre blade og aviser har masser af tillaeg, som er gratis. Var der var frit valg, om man ville have det eller ej, så var det fair nok og ikke bondefange­ri. Det er en ommer Veber Finnedal København

at i øvrigt mener jeg, at Ekstra Bladet burde feje for egen dør. EB skriver (19.7.), at Angela Merkel alt for laenge har vaeret tonedøv i migrant- og flygtninge­krisen. EB har stort set dagligt svinet DF og Venstre til, fordi de har en stram politik på dette område. Poul Madsen og Slyngelstu­en: I sover selv stadig , ligesom Politiken, den ’åh så politisk korrekte, selvgode radikale torneroses­øvn’.

T. Pedersen Vanløse

at jeg er simpelthen er så glad i låget over, at en masse frivillige unge kører med oplysnings­kampagnen Jobpatrulj­en i disse uger. Gode arbejdsfor­hold skal gaelde alle. Isaer de unge fritidsjob­bere, der har deres første job og har deres start på arbejdsmar­kedet. Det er jo fremtiden.

Martin Konradsen Folketings­kandidat Sønderborg Enhedslist­en Faelledvej 8 Odense C

at snart kan man ikke åbne en avis eller taende for radio eller tv uden at opleve betegnelse­n ’fake news’. Hvorfor fanden er det blevet så smart at bruge denne betegnelse i stedet for ’falske nyheder’? Alt skal efterhånde­n udtrykkes på engelsk, selvom der til overflod findes danske ord for det samme.

Erik Hjetting Vestervej 8 Frederikss­und

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark