Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RANDERS: En 45-årig mand blev stukket med en finger i øjet af en 58årig mand, da de stod ved baren i et festtelt på Havnegade, hvor Randers-ugen sluttede i lørdags. En tilkaldt patrulje anholdt manden, som blev indbragt til politigård­en. Han blev løsladt efter endt afhøring. AARHUS: Under påskud af at vaere reklameomd­eler, fulgte en mand af udenlandsk afstamning med en 89-årig mand til hans bopael i Carl Bertelsens Gade, hvor han angiveligt skulle underskriv­e et dokument om, at han ville modtage reklamer. Her åbnede tricktyven mandens skuffer og tog et pas, kørekort samt en lommebog med et kontant beløb i. Den aeldre mand forsøgte at kaempe imod, men blev skubbet, og gerningsma­nden stak af.

KLØV: Sørg altid for at have klart udsyn fra forruden, før du kører. Det måtte en 34-årig sande, da han ville fjerne dug fra forruden under kørslen. Den uopmaerkso­mhed gjorde, at hans højre hjul fik fat i rabatten, og da han reagerede ved at hive hårdt i rattet, kom ham over i modsatte vejbane og kørte frontalt ind i en modkørende 34årig mand, der kom på sygehuset med nakkesmert­e. Den uopmaerkso­mme fik kvaestelse­r på benene.

NAERUM: Et sammenstød mellem to biler på Helsingørm­otorvejen endte voldeligt. En 59-årig mand blev påkørt bagfra med høj fart af en 28årig, og efter at de var kørt ind i nødsporet, tog den 28-årige halsgreb på den 59-årige og gav ham et skub, inden han løb hen til sin bil og kørte fra stedet. Han er dog fundet igen og er både sigtet for at vaere skyld faerdselsu­heldet og for vold .

ODENSE: Politiet mistanke om, at der blev solgt ulovlige stoffer fra en bil på Tolderlund­svej viste sig at holde stik. Da de stoppede bilen med tre maend i, fandt de over 200 gram hash samt et pengebeløb i små sedler. De blev alle tre anholdt og sigtet for salg af euforisere­nde stoffer. FILSKOV: En 16-årig dreng var ved at påkøre et bryllupsse­lskab ved Filskov Kro, da han kørte op på fortovet og ramte nogle betonpaele. Nogle af gaesterne hev ham ud af bilen og tilkaldte politiet. De sigtede drengen for både spirituskø­rsel, tyveri af bil samt kørsel uden førerret. Ingen kom lykkeligvi­s noget til. i

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark