Ekstra Bladet

Ungt knivoffer udskrev sig selv

- LINETTE KRØGER JESPERSEN BENJAMIN KROG linette@eb.dk; bbk@eb.dk

Det var voldsomt, da en 22årig mand lørdag aften blev afleveret ved Herlev Hospital i en sort Audi med smadrede ruder.

Han var blevet stukket i låret omkring klokken 21.30, men kniven havde ramt så uheldigt, at det var nødvendigt at overflytte ham fra Herlev Hospital til traumecent­eret på Rigshopita­let på grund af en såkaldt pulserende blødning.

Offer tavs

Men noget tyder på, at ofret mest har lyst til at tage benene på nakken.

– Han har forladt hospitalet i nat (natten til søndag, red), da vi var derinde, så han har udskrevet sig selv, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Peter Grønbech.

Han vil ikke fortaelle, om manden har banderelat­ioner. Og det er endnu uvist, hvad der ligger bag knivstikke­riet.

–Ham, det er gået ud over, har ikke villet tale med os, så det er lidt svaert helt at sige, hvad der er sket, på nuvaerende tidspunkt, siger vagtchefen.

Fandt kniv

– Det er ikke helt usaedvanli­gt, at nogle personer i nogle miljøer ikke ønsker at blande politiet ind i sagerne, tilføjer han.

Ekstra Bladets fotograf var til stede ved Herlev Hospital, hvor offeret blev kørt til. Her arbejdede teknikerne i aftes med at finde spor i bilen og fandt blandt andet også en stor kniv.

– Jeg kan hverken af- eller bekraefte, at det er gerningsvå­bnet, siger vagtchefen.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Politiets teknikere fandt en stor kniv i den Audi, som det unge knivoffer blev afleveret i. Alle bilens ruder var smadret.
FOTO: KENNETH MEYER Politiets teknikere fandt en stor kniv i den Audi, som det unge knivoffer blev afleveret i. Alle bilens ruder var smadret.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark