Ekstra Bladet

SVØMMER I KOMPLIMENT­ER

Den populaere blogger og tidligere tv-vaert Line Baun Danielsen har fået mange positive kommentare­r efter sin flirte-opfordring

- CHRISTIAN ØRTOFT ortoft@eb.dk

’Jeg elsker dette liv!’

Sådan lyder overskrift­en på et af Line Baun Danielsens seneste blogindlae­g, hvor hun filosofere­r over den seneste tid, som både har budt på håndvaerke­re i kaelderen, rosé med en veninde, og så har hun åbnet for en debat om at flirte i det offentlige rum.

Efter blogindlae­gget, hvor den tidligere tv-vaert proklamere­de, at hun synes, flirt hører til i det offentlige rum, er beskederne strømmet ind fra fans, der deler samme holdning.

– Stemningen har vaeret enorm positiv.

– Mange har delt den holdning, at der skal vaere plads til et kompliment, så laenge det er paent og ordentligt, lyder det fra Baun, da Ekstra Bladet fanger hende over telefonen.

Ifølge den populaere blogger er det ikke kun sympatibes­keder, hendes flirte-indlaeg har kastet af sig.

Men bloggeren har kunnet maerke på de sociale medier, at kommentars­poret har vaeret ekstra hedt de seneste dage.

– Hvis man kigger på min blog, Instagram og Facebook, kan man se, at folk har sendt pift og kompliment­er. Det er både unge og gamle, lyder det fra Line Baun Danielsen.

Lidt aergerlig

Udover de mange paene kompliment­er på Instagram håber Line Baun, at hun har sat en debat i gang.

– Der er rigtig mange maend, der har svaret. De har udtrykt en frustratio­n over, at de er bange for at rose.

Selvom den 56-årige blogger har oplevet mange virtuelle kompliment­er, har debatten ikke medvirket til, at hun er blevet piftet efter på gaden.

Desvaerre.

– Der er sgu ingen, der har piftet efter mig ude på gaden. Det er jeg selvfølgel­ig lidt aergerlig over, men jeg har heller ikke gjort så meget ud af mig selv de seneste dage, så det er nok derfor, fortaeller bloggeren med et stort grin.

Der er rigtig mange maend, der har skrevet til mig og udtrykt deres frustratio­n over, at de er bange for at rose

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Selvom Line Baun har oplevet mange virtuelle kompliment­er og pift, har debatten ikke medvirket til, at hun selv er blevet piftet efter på gaden.
FOTO: ANTHON UNGER Selvom Line Baun har oplevet mange virtuelle kompliment­er og pift, har debatten ikke medvirket til, at hun selv er blevet piftet efter på gaden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark