Ekstra Bladet

Vattet Viktor

-

kun få minutter DAVID NIELSEN VAR fra at lukke munden på Ekstra Bladets Stig Tøfting, der var ude med heftig kritik af AGF’s spillestil i lørdagens spalter.

Nu forpurrede Viktor Fischer den helt store AGF-triumf og skaffede FCK det ene point – og mon ikke Tøfting i tilfaelde af AGF-triumf ville have holdt fast.

og defensiv game-plan EN ULTRASTRAM med vaegt på kontraløb fra David Nielsen var dog lige ved at give pote i en kamp, hvor FCK faldt tilbage til sidste saesons trilleri uden at skabe afgørende chancer.

AGF imponerer vanvittigt defensivt, men selvfølgel­ig har Stig Tøfting ret i, at der skal bygges mere på offensivt, hvis Aarhus’ stolthed skal fastholde den flotte opbakning.

var selvfølgel­ig DET STORE DRAMA Viktor Fischer, der ikke ville sparke FCK’s straffe som Kenan Kodro endte med at braende – og det fik Ståle Solbakken til at taende helt aldeles af. Forståelig­t.

Selvfølgel­ig skal Viktor Fischer tage den udfordring med den selvtillid og det spark, han er i besiddelse af. Som Superligae­ns største profil er det en del af jobbet. Han vil gerne have, at hans holdkammer­ater stoler på ham – og det skal de også kunne gøre i en situation som denne.

Vattet – og selvom han sikrer FCK det ene og rimelige point mod AGF, så har den beslutning ikke sikret ham mange plusser i Solbakkens lille bog.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ??
FOTO: CLAUS BONNERUP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark