Ekstra Bladet

Fischer fik ståle-balle

Dar Jovanovic bliver jagtet af spanske klubber

-

Viktor Fischer reddede FC København dybt i overtiden, da han huggede udligninge­n ind mod AGF.

Men efter slutfløjte­t var der ikke mange skulderkla­p fra manager Ståle Solbakken, der rasede over, at stjernen brød aftalerne og overlod det straffespa­rk, som løverne fik i kampens start til Kenan Kodro.

– Viktor Fischer er vores straffespa­rksskytte nummer et.

Det er kun, hvis han bliver faeldet og føler, at han ikke tage det, fordi han lige har taget et raid og er traet i fem minutters overtid, at han kan vaelge at overlade det til en anden.

En misforståe­lse

– Det her var en simpel forseelse efter seks minutter. Alle andre forwards havde vaeret glade for at få et mål foraeret.

– Og havde han scoret der, så havde vi sluppet for en kamp, hvor AGF kunne pakke sig, og der ville stå 22 mand på de sidste 30 meter af banen resten af kampen, sagde Ståle Solbakken. Viktor Fischer erkendte efter kampen, at han havde misforståe­t aftalerne om straffespa­rket.

–Det irriterer mig helt vildt, at jeg ikke sparker. For det relaterer sig til mig position som en vigtig for holdet. Jeg skal gå forrest, sagde Viktor Fischer, der dog endte med at vise sin vigtighed med udligninge­n til sidst. Et mål som han fejrede ved at løbe ud mod AGF-tilhaenger­ne, der kampen igennem havde vaeret efter FCK-stjernen, der spillede for De Hvide indtil han fyldte 15 år.

De motiverer mig. De synger praegtige sange om mig, som gør mig til en bedre fodboldspi­ller, og jeg tror bare, at de var rigtig glade for at se mig score, smilede Viktor Fischer ironisk

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Banens bedsteTils­kuerne på Aarhus Stadion valgte den serbiske målmand Aleksandar Jovanovic til banens bedste efter en flot indsats og blandt andet en redning på straffespa­rk.
FOTO: CLAUS BONNERUP Banens bedsteTils­kuerne på Aarhus Stadion valgte den serbiske målmand Aleksandar Jovanovic til banens bedste efter en flot indsats og blandt andet en redning på straffespa­rk.
 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? FCK’s Viktor Fischer har gjort det onde ved AGF. I overtiden udlignede han AGF’s føring.
FOTO: CLAUS BONNERUP FCK’s Viktor Fischer har gjort det onde ved AGF. I overtiden udlignede han AGF’s føring.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark