Ekstra Bladet

Vi er bundsolide

TILFREDS ANFØRER: Randers diskede op med et par pragtmål i saerklasse

- ANDERS FUNDER

1-0 Andre Rømer (42.), 2-0 Emil Riis Jakobsen (45.), 3-0 Saba Lobzhanidz­e (67.) ------------------------------ Du skal bruge en skarpslebe­n schweizerk­niv, hvis du skal skaere dig igennem Randers’ defensive mur. Og Hobros rutinerede veteran Djiby Fall skulle nok have scoret på den kaempedire­ktør, han fik serveret i starten af anden halvleg – for Randerstra­ener, Thomas Thomasberg­s, forsvar delte ikke tidlige julegaver ud i lokalopgør­et i Randers.

Randers-defensiven giver ikke mange chancer vaek i øjeblikket, og målmand Patrik Carlgren har blot lukket seks mål ind i saesonen efter sjette runde. Han har holdt nullet i tre hjemmekamp­e. Randers har blot tabt en af deres seneste ti hjemmekamp­e, og 3-0-sejren over Hobro var femte kamp i traek uden nederlag.

Bundsolide

Randers’ anfører, Nicolai Poulsen, roste da også med god grund mandskabet­s praestatio­n efter kampen mod lokalrival­erne:

– Vi fortsaette­r en god stime. Og ja, vi er blevet bundsolide. Det var uden tvivl også et mål inden saesonen, at vi skulle vaere et hold, der var svaert at slå. På den måde kan vi komme rigtig langt i denne saeson, lød det fra Poulsen, der ikke ryster i bukserne over naeste weekends udekamp mod de regerende Superliga-mestre fra FC Midtjyllan­d.

Energi og vilje

– I dag viste vi energi og vilje. Vi var skarpe, og efter vores første scoring var der kun ét hold på banen. Det var fuldt fortjent, at vi vandt, sagde anføreren, der kunne glaede sig over, at holdets offensive es Saba Lobzhanidz­e endelig fik åbnet scoringsko­ntoen og cementeret sejren med en praegtig hovedstøds­kasse.

Klassemål

– Isaer det sidste mål, hvor jeg smaekker den ind i hovedet på Saba, var fantastisk, smågriner Poulsen.

– Ej, det var dejligt, at vi fik scoret på hjemmebane, og dejligt at vi fik vist vores publikum, at vi kan vinde og score mål.

Det var en speciel opgave at duellere mod sin tidligere klub, erkendte Thomasberg efter opgøret, men ikke desto mindre var den sikre sejr derfor også ekstra sød.

– Jeg står med en sindssyg god fornemmels­e. Der var lidt mere på spil for mig, da Hobro er den klub, jeg har forladt for ganske kort tid siden.

Jeg ville rigtig gerne vinde kampen, og heldigvis blev det en sikker sejr, da vi først fik hul på bylden, lød det fra Randers-traeneren.

Taet halvleg

– Det var en taet første halvleg, men det første mål viste, hvilken vej kampen ville gå. Og det blev vores vej. Vi scorede et par flotte mål, og det var også vigtigt at få Saba på måltavlen med et flot hovedstøds­mål.

– Vi skal stadigvaek vaere staerke defensivt i de kommende kampe, men vi vil gerne blive ved med at lave mange mål og underholde. Vi har spillet tre hjemmekamp­e i traek til nul, og den stime håber jeg, vi kan fortsaette, sagde han.

Dejligt at vi fik vist vores publikum, at vi kan vinde og score mål

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX ?? Randers-målmand Patrik Carlgren har holdt nullet i tre hjemmekamp­e i traek.
FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX Randers-målmand Patrik Carlgren har holdt nullet i tre hjemmekamp­e i traek.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark