Ekstra Bladet

Men City gik mål-amok

-

Den danske målmand Jonas Lössl måtte for anden gang i denne saeson se med fra sidelinjen, da Huddersfie­ld blev skudt i saenk i Premier League.

Lössl var fast mand i målet for Huddersfie­ld i sidste saeson, men Huddersfie­ld-manager David Wagner har efter sommerferi­en foretrukke­t engelske Ben Hamer og forvist danskeren til baenken.

Måske er der bedre tider på vej for Lössl, for Ben Hamer gjorde sig uheldigt bemaerket ved to af Citys scoringer i første halvleg.

Første fejl

Englaender­ens første fejl kom efter 25 minutter. Her sendte Manchester Citys målmand Ederson en bold i dybden til Sergio Agüero.

Hamer gik frem i feltet i et forsøg på at presse angriberen, men blev fanget på mellemhånd, med det resultat at Agüero kunne sparke bolden over målmanden og ind i et tomt Huddersfie­ld-mål.

Ti minutter senere så Hamer igen skidt ud, da han ikke kunne holde fast på et indlaeg fra Citys Benjamin Mendy. Det udnyttede Agüero, der nemt kunne sparke bolden i mål til 3-0, efter Gabriel Jesus fem minutter tidligere havde gjort det til 2-0.

En reducering kort før pausen gav lidt håb til Huddersfie­ld, der søndag måtte undvaere Mathias "Zanka" Jørgensen for første gang, siden danskeren skiftede til klubben sidste sommer.

Slukkede håbet

Men håbet blev tre minutter inde i anden halvleg hurtigt slukket af Citys David Silva, der bragede bolden i mål direkte på frispark.

4-1-føringen fik dog ikke de forsvarend­e mestre til at lette foden fra speederen.

Med et kvarter igen fuldendte Sergio Agüero sit hattrick, da han satte ydersiden på et indlaeg fra Benjamin Mendy og gjorde det til 5-1.

Ti minutter senere blev det til slutresult­atet 6-1.

Bedre end sidste år

Manchester City har fået en overbevise­nde start på saesonen i Premier League.

I første runde vandt de forsvarend­e mestre 2-0 over Arsenal i saesonprem­ieren, og i går en knusende 6-1-sejr over danskerklu­bben Huddersfie­ld.

Ifølge City-manager Josep Guardiola er 2018/2019-udgaven af Manchester-holdet bedre end i sidste saeson, hvor holdet satte pointrekor­d i den bedste engelske raekke.

– Vi er startet bedre end i sidste saeson. Vi spillede godt i 90 minutter, sagde Guardiola efter søndagens sejr over Huddersfie­ld ifølge nyhedsbure­auet AFP.

Den spanske traener peger blandt andet på den tilbageven­dte back Benjamin Mendy som en af årsagerne til, at holdet er bedre nu.

Franskmand­en var ude det meste af sidste saeson med en alvorlig knaeskade.

– Vi kunne ikke angribe på samme måde sidste år, fordi vi ikke havde Benjamin Mendy. Han er så god til både at vaere med fremme og tilbage.

Vi spillede godt i 90 minutter

Ritzau

 ?? FOTO: AP ?? Den argentinsk­e stjerneang­riber Sergio Agüero lavede hattrick, og det udløste et kaempe kys fra traener Guardiola.
FOTO: AP Den argentinsk­e stjerneang­riber Sergio Agüero lavede hattrick, og det udløste et kaempe kys fra traener Guardiola.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark