Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dit gode humør fortsaette­r endnu en dag. I går søndag havde du sikkert en rigtig god og inspireren­de dag. Du vil have lyst til en lige så laererig dag i dag. Men i dag bør du vaere opmaerksom på, at dobbelttje­kke den viden der kommer ind, den kan vaere behaeftet med fejl.

LØVEN 23/7-23/8 Din fantasi og din kreativite­t er på tapetet endnu en dag, akkurat ligesom i går søndag. I går var det nok lettere at få afløb for kreativite­ten, end det umiddelbar­t er i dag. Først må du i hvert fald regne med opgaver af praktisk karakter, bagefter er der til gengaeld dømt fri leg. SKYTTEN 23/11-21/12

Endnu en dag er du virkelig på dupperne, og der skal meget til at ødelaegge dit gode humør lige nu. Du vil føle dig veludhvile­t, og veloplagt ikke mindst. Du traenger til at der skal ske en masse og gerne en masse socialt. Men pas på med at vaere for tidsoptimi­stisk, trods alt.

TYREN 21/4-21/5

Du er endnu en dag i dit indre, og her henter du massere af inspiratio­n for tiden. Det kan isaer vaere at du føler at du kan laere af fortidens erfaringer lige nu, og disse kan hjaelpe dig med at traeffe gode solide beslutning­er for din fremtid. Vaer ikke nervøs for at traeffe nye valg.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har mest af alt lyst til at vaere hjemme i dag, så du kan med fordel bede din chef om en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt for dig. Ellers må du tage fri så tidligt kan, du traenger virkelig til at vaere hjemme. Du er en smule traet i dag, du må respektere dit behov for hvile.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Endnu en dag har du det bedst i dit eget selskab, men der er sikkert lige et par arbejdsopg­aver der skal klares, som dagen den ellers skrider frem. Dem klarer du i en snaever vending, og så respektere­r du dit behov for at slappe af og for at meditere lidt, lige så snart du har fri.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger til at forsøde livet sammen med din partner, eller andre helt taette relationer, akkurat ligesom du gjorde i går. Men først må du nok regne med at skulle bestille dagens gode gerning. Fra i eftermidda­g har du dog massere af tid. Vaer ikke skuffet, hvis andre ikke har tid.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag kan du nå en bunke, og du er da også på farten fra den lyse morgenstun­d af. Der er naesten ikke graenser for hvad du kan nå fra A-Z, og du tager livet som en leg lige nu. Pas dog alligvel en anelse på i traffikken, selvom du skal nå meget, må du ikke køre alt for hasarderet.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Endnu en dag vil du traenge til at vaere sammen med gode venner, og du vil traenge til at dyrke din fritid og dine hobbyer. I dag, hvor det er mandag, bliver det nok en vanskelige­re sag, end i går søndag. Men giv dig selv lov til det, alt dét du overhovede­t kan i dag.

KREBSEN 22/6-22/7

I går søndag traengte du til at vaere ude i naturen, og du traengte til at få rørt dig fysisk. Det traenger du egentlig til igen i dag, men i dag testes tålmodighe­den noget mere, isaer hvis du har stillesidd­ende arbejde. Så må du vente til du har fri, med at komme rastløshed­en til livs.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan du med fordel kigge på din økonomi, du har vaeret meget aktiv på det seneste, og har sikkert haft en del på programmet der har kostet dig penge. I dag kan du kigge tingene igennem, men se grundigt efter ved optagelse af eventuelle lån og den slags. Vaer kritisk.

FISKENE 20/2-20/3

Du planlaegge­r stort for øjeblikket, og du har tillid til at du kan klare de ting du saetter dig for. Du vil noget med dit liv og din karriere, og din målsaetnin­g fejler i hvert fald ikke noget. Du må gerne vaere ambitiøs, men pas på med luftkastel­ler, de kan godt lokke lidt for meget i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark