Ekstra Bladet

Vi kan spille op med de bedste

- mgw

To sejre i traek har skabt glaede på Vestkysten hos oprykkerne fra Esbjerg.

1-0 forleden over Sønderjysk­E var en af de sejre de var glade for, men humøret steg flere grader efter udesejren over sidste saesons sølvvinder­e fra Brøndby.

Ikke skraemt

Sejren på Brøndby Stadion var en stor, taktisk triumf for Esbjerg, der ikke var kommet til Brøndby for at underholde. De stod kompakt med en stram fire back kaede og to defensive midtbanesp­illere til at rydde op forjer – Efter jeg havde set Brøndby i sidste uge mod FCK, var jeg ikke skraemt over udsigten til at møde Brøndby på udebane. FCK er klart ligaens bedste hold, siger Jeppe Højbjerg, der leverede en solid praestatio­n mellem staengerne for oprykkerne.

Han havde et par fine redninger i et par situatione­r, hvor Brøndby og specielt Kamil Wilczek var taet på at score.

Stolt traener

– Det her er ikke kun tre point, men en utrolig vigtig sejr for selvtillid­en og moralen. Det her giver os troen på, at vi kan spille op med de bedste hold i raekken. Specielt før vi i de to naeste opgør skal møde AaB og FCK, tilføan. Esbjerg-keeperen.

John Lammers, Esbjergs traener, var stolt over spillernes praestatio­n og mod. Han erkendte, at udgangspun­ktet var mere defensivt end normalt, fordi Brøndby saetter et enormt tryk på modstander­nes centralt.

– Vi skal glaede os over sejren. Vi fik lukket af på midten og gjorde det svaerere for Brøndby. Men hvis vi havde haft troen, skulle vi have scoret flere mål. Vi havde flere farlige situatione­r, siger John Lammers.

Det her er ikke kun tre point, men en utrolig vigtig sejr for selvtillid­en og moralen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark