Ekstra Bladet

AGF-bestyrelse ville holde på Junker

-

AGF’s salg af Kasper Junker var indtil deadline-dag en død sild.

AC Horsens-manager Bo Henriksen valgte ellers tidligt i ugen før deadline at gå hårdt efter den hurtige AGFangribe­r, og Kasper Junker meddelte også De Hvide, at han var interesser­et i skiftet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r betød Kasper Junkers udmelding, at sportschef Peter Christians­en mistede troen på, at Junker ville få succes i klubben. Han gik til AGF’s bestyrelse for at få mandat til at saelge sin angriber.

– Vi afgav flere bud på Kasper Junker både onsdag og torsdag, men det hele blev afvist, forklarer AC Horsensman­ager Bo Henriksen.

Indviklet kabale

Selv om AC Horsens var parat til at saette ny klub-rekord med Kasper Junkerover­gangen, så var AGF’s øverste organ ikke imponeret, og selv om buddet allerede torsdag løb op i fem mio. kr., blev der ikke givet grønt lys.

Junker-buddet ville udløse den største interne handel i Danmark fraregnet de tre store klubber – FC Midtjyllan­d, FC København og Brøndby.

Fredag morgen slog forhandlin­gerne imidlertid en kolbøtte, efter at Ekstra Bladet kunne afsløre De Gules interesse.

AGF’s bestyrelse ombestemte sig, efter at Bo Henriksen var vendt tilbage med nogle ekstra bonusser i handlen, og det kickstarte­de en hektisk jagt på en Junkeraflø­ser for Peter Christians­en.

De Hvide blev i første omgang afvist af Standard Liege, da de spurgte på Ryan Mmaee. Et skud på Hobros Emmanuel Sabbi blev også forsøgt – uden held.

I sidste ende gav Standard Liege sig omkring Ryan Mmaee og transfer-kabalen omkring Junker kunne laegges.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? AGF ville kun lade Kasper Junker smutte til Horsens, hvis det lykkedes at finde en ny angriber til De Hvide.
FOTO: JENS DRESLING AGF ville kun lade Kasper Junker smutte til Horsens, hvis det lykkedes at finde en ny angriber til De Hvide.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark