Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

-

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vil virkelig have brug for at vaere sammen med gode venner i dag. Det handler isaer om at du måske har noget pres og stress, og et par akut opståede situatione­r i dit liv. Men der er som regel gode råd at hente hos gode venner, så brug endelig dit netvaerk i dag.

LØVEN 23/7-23/8

Dit parforhold er i fokus endnu en dag. Du har i den grad brug for intimet og naervaer nu, og du har brug for at vide dig støttet. Er du ikke i parforhold, kan du med fordel ty til et par af dine andre relationer. Det kan ikke nytte noget, hvis man altid skal baere på det hele alene.

SKYTTEN 23/11-21/12

Heldigivis er det fredag i dag, og weekenden venter lige om hjørnet og det er lige hvad du traenger til. Du synes nok at hverdagen er lige lovlig grå og triviel lige nu. Men heldigivis ved du, at du selv kan tage ansvar for at lave om på det, når weekenden kommer. Glaed dig bare.

TYREN 21/4-21/5

Du kan virkelig føle dig presset i dag, og du kan føle at du ikke kan nå de ting du burde. Det handler måske om at din målsaetnin­g for tingene er lidt ude af proportion­er, og det bedste du kan gøre, er at skrue lidt ned for ambitionsn­iveauet. Bed eventuelt andre om lidt hjaelp.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er fortsat meget ambitiøs på dit job. Men i modsaetnin­g til gårsdagens effektivit­et, så kan du godt pludselig føle dig lidt modløs i dag. Det er ikke altid let at have mod på tingene, så forsøg at henvend dig til din chef eller dine kolleger hvis det bliver nødvendigt.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Din økonomi er i fokus for tiden, og du kan måske ikke helt overskue den lige nu. Men måske kan du bede folk i din omgangskre­ds om hjaelp til at kigge på den. Det er ikke altid let at skulle overskue det hele selv, og du kender sikkert én der har god forstand på sagerne.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger fortsat til at opleve en masse nyt, men samtidig kan du måske vaere i tvivl om hvad det skal vaere, og du kan også vaere i tvivl om det kan gennemføre­s. Taenk grundigt over det, og drøft eventuelt dine bekymringe­r med folk du stoler på. Der er altid hjaelp at hente.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har fokus på din kreativite­t lige nu. Men midt i det hele kan du godt tvivle lidt på tingene. Det er ikke altid let at skulle vaere kreativ, der kan vaere dage hvor det bare flyder, og dage hvor alting går i stå. Hvis det hele går lidt i stå i dag, så gør det du kan, og vent så til i morgen.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I går mødte du verden med en maegtig selvtillid, og en lyst til at tage fat. I dag kan selvvaerde­t og selvtillid­en godt drille dig noget mere. Det er der ikke noget galt med. At vaere staerk er også at turde indrømme når man er svag. Det vil nok forbavse dig, hvor lettende det er.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har fortsat brug for at tage dig af dit eget liv. Man må af og til erkende hvad man har kraefter til. I dag er ressourcer­ne måske knappe, og det kan du måske godt have svaert ved at affinde dig med. Men hvis du taenker dig grundigt om, ved du godt at ingen har kraefter til det hele.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger til at vaere hjemme i dag. Du vågner nok med en følelse af helst at ville blive i sengen. Det er der heller ikke noget galt med, så må man bare melde det aerligt ud. Af og til har man bare brug for at holde fri, og hvis du føler det er nødvendigt i dag, så spørg bare om lov.

FISKENE 20/2-20/3

Endnu en dag foretraekk­er du dit eget selskab, og derfor kan du glaede dig over at det er weekend om lidt. Du skal nok lige klare dagens pligter først, selvom det nok ikke ligefrem bliver let. Men du kan altid melde aerligt ud, at du ikke føler dig så effektiv i dag. Vaer aerlig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark