Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

NYKØBING F: Politiet modtog en anmeldelse om, at en tyv havde vaeret inde på kontoret i en af Guldborgsu­nd Kommunes bygninger på Niels Hemmingsen­svej i Nykøbing, og at der var stjålet en pc. Vidneudsag­n pegede i retning af en 37-årig kvinde fra byen, og politiet fik kontakt med hende sidst på formiddage­n. Hun afleverede den stjålne pc og blev herefter sigtet for tyveriet.

GILLELEJE: En dame på 91 år og fra Fredensbor­g blev udsat for tyveri i Gilleleje Havn. Hun benyttede et toilet ved havnen og stillede imens sin rollator uden for døren. Da hun kom ud igen kort efter, var rollatoren blevet stjålet. Rollatoren er sort med et rødt bånd på og har ingen kurv. HELLERUP: Kl. 13.51 indløb der anmeldelse om, at en 40-årig kvindelig ansat var blevet overfaldet af en kunde i Irma. Ifølge anmeldelse­n blev kvinden spyttet to gange i ansigtet af en mand, der beskrives som ca. 165 cm, spinkel, mørk i huden, med karseklipp­et sort hår og akne i ansigtet. Han var iført hvid Tshirt med sort trøje ud over, sorte Adidas-bukser og bar hovedtelef­oner. Han talte ikke dansk. Manden var efterfølge­nde blevet bortvist fra butikken og var derfor ikke laengere i området, da en patrulje kom til stedet. AARHUS: En butiksvagt havde tilbagehol­dt en kvinde, der var mistaenkt for at have stjålet varer fra butikken, og politiet blev tilkaldt. En ekspedient havde set kvinden tage flere parfumer fra butikken, som hun gemte i sine tasker og poser. Den 45-årige kvinde blev sigtet for butikstyve­ri af blandt andet hårprodukt­er og barberblad­e til en vaerdi af 431 kroner, og hun blev taget med på politistat­ionen. Hun blev også sigtet for yderligere tre tilfaelde af butikstyve­ri.

RØNNE: En gruppe unge haergede på knallerter ved Store Torv, hvor de smadrede 30-40 graeskar og stjal lyskaeder. Tre af dem var dumme nok til også at køre forbi politistat­ionen, inden de fortsatte til en tankstatio­n i Zahrtmanns Runddel, hvor de blev standset af en patrulje. De blev indbragt til politigård­en, hvor de blev afhentet af deres foraeldre, som senere bliver praesenter­et for et erstatning­sbeløb i forbindels­e med haervaerke­t.

aj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark