Ekstra Bladet

Sådan forsvandt Lars

-

To gange har politiet i Nordsjaell­and bedt offentligh­eden om hjaelp til at finde den forsvundne Lars Halvor Hermansen, 52, men først i tirsdags løftede politiet sløret for, at han muligvis er blevet myrdet.

Sidste livstegn fra ham var tirsdag 18. september, hvor han var i kontakt med et familiemed­lem. Politiet oplyste i tirsdags, at det skete klokken 19, men nu korrigerer politiet det til, at sidste livstegn fra ham var klokken 15 den dag.

Her benyttede han sin mobiltelef­on sidste gang, erfarer Ekstra Bladet.

Ifølge drabssigte­lsen mod den faengslede 49-årige skete drabet 18. september mellem klokken 15 og 1 om natten.

Naeste spor var en henvendels­e fra et vidne, som ringede til politiet torsdag 4. oktober, fordi han undrede sig over en parkeret sort Seat Altea, der holdt parkeret på en skov-parkerings­plads mellem Frederiksb­orgvej og Bagsvaerd Sø.

Bilen parkeret i dagevis

Vidnet havde set bilen første gang 30. september, og den havde tilsynelad­ende ikke vaeret ude at køre, så vidnet syntes, det virkede mistaenkel­igt.

Bilen var Lars Halvor Hermansens bil med ’papegøjepl­aderne’ AX 46 542. Politiet undersøgte området med sporhunde, men fandt intet mistaenkel­igt. Bilen er undersøgt af kriminalte­knikere, men politiet vil ikke sige, om der er fundet spor i bilen.

Politiet har dog oplyst, at der var ’mistaenkel­ige omstaendig­heder’ omkring bilen, og at oplysninge­r om Lars Halvor Hermansens liv og adfaerd gjorde, at han kunne vaere offer for en forbrydels­e.

– Det er summen af den viden, vi har om ham, der gør, at det ser mystisk ud, sagde politiinsp­ektør Lau Thygesen, Nordsjaell­ands Politi, i tirsdags til Ekstra Bladet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark