Ekstra Bladet

HAN HAR GJORT EN DEL TING DER IKKE ER EFTER BOGEN

PHILINE ROEPSTORFF går igen i brechen for sin kaereste, Nicklas Bendtner, der ifølge hende er et langt bedre menneske, end mange mennesker tror

- HANS-HENRIK HYBHOLT HARE haren@eb.dk

Der er to fortaellin­ger om Nicklas Bendtner. Den om fodboldnom­aden med skiftende op- og nedture i de største europaeisk­e ligaer og de vigtige mål på landsholde­t.

Og så er der den anden. Den om skandalern­e. Om alkohol, fester, overfald, boksershor­ts og sammenstød med gud og hvermand i nattelivet.

Der er en potentiel risiko for, at sidstnaevn­te bliver den, de fleste mennesker husker ham for, når karrieren om ikke så mange år er slut.

Og det er en skam. Det er latterligt

Det fortaeller hans kaereste, Philine Roepstorff, i et interview med den norske avis Verdens Gang.

De to har kendt hinanden i seks år og vaeret kaerester siden i sommer, og Philine føler ikke, det er det rigtige billede, der er malet af Nicklas i offentligh­eden og i saerdelesh­ed medierne i Danmark.

– Ja, han har gjort en del ting i sit liv, som ikke er helt efter bogen, men det har vi alle, siger hun. – Hvordan er Nicklas Bendtner sammenlign­et med, hvordan han fremstille­s i medierne?

– Jeg er jo forelsket i ham. Jeg synes bare, det er latterligt, det, som bliver skrevet om ham til tider, og jeg bliver virkelig glad, hver gang jeg laeser noget positivt. Han er blevet et produkt af clickbait, siger Roepstorff. Var lidt for vilde

– Jeg har aldrig mødt et så godt menneske og nogen, som er så betaenksom som ham. Han taenker meget på andres behov. Jeg synes også, at hele verden bør vide, at han er en fantastisk person, siger hun.

Ifølge Philine har de to kendt hinanden i seks år. Hun har vaeret forelsket i Nicklas i mange år, og så tog hun chancen, da hun fik den i sommer.

– Vi turde måske ikke rigtigt at prøve det ordentligt med hinanden. Jeg tror, vi begge var lidt for vilde. Vi har vaeret der for hinanden gennem tiden, og til sidst gad jeg ikke at vaere vild mere, fortaeller hun med et glimt i øjet.

Parret er i København 2. november, når Bendtner skal stå i Københavns Byret. Tiltalt for vold

Han er sammen med taxachauff­øren tiltalt for vold efter episoden, hvor chaufføren ifølge Philine drev gaek med parret, der bare gerne ville hjem fra en bytur. Ifølge kendis-parret kørte han bevidst forkert, hvorefter der opstod uenighed, så Nicklas og Philine forlod taxaen. Herefter skal chaufføren ifølge dem have kastet en flaske efter dem, mens Bendtner slog ham, så han braekkede kaeben.

Nu kan hun blot afvente, hvordan retssagen udvikler sig og håbe, at Nicklas klarer frisag og dermed får rettet lidt op på sit renomme. Anklagemyn­digheden i København har rejst tiltale mod Nicklas Bendtner for vold. Chaufføren tiltales samtidig for forsøg på vold.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark