Ekstra Bladet

Det vaerste afbud i hans regeringst­id

-

siden talte jeg med en ganske optimistis­k FOR 25 DAGE

Klavs Bruun Jørgensen i Aarhus. Hvis bare Line Haugsted fra Viborg bliver klar, og hvis de øvrige undgår skader, er det slet ikke umuligt, at de danske kvinder kan spille sig frem til en semifinale ved decembers EM-slutrunde i Frankrig. Det var den underligge­nde tone i vores samtale.

var Line Haugsted tilbage for fulde omdrejning­er,

I GÅR da Viborg HK udraderede EH Aalborg. Tjek. Men i dag kom chokket. Anfører Stine Jørgensen fra Odense er faerdig. En knaeskade kraever operation, og dermed er hun ude af EM.

uden sammenlign­ing det vaerste afbud, Klavs Bruun har modtaget i sin tid som traener for de danske håndboldkv­inder. Det er et mareridt, der er blevet til virkelighe­d.

DET ER

Jørgensen er ikke bare anfører på banen. Hun STINE er også samlingspu­nktet i omklaednin­gsrummet og i lejren. Det er om nogen hende, der er med til at saette tonen på og omkring holdet. Meget lidt er umuligt i denne verden, men lad mig sige det på den her måde: Stine Jørgensen bliver meget svaer at erstatte.

Haugsted kan ikke overtage anførerrol­len, men LINE vi må krydse fingre for, at hun fortsaette­r den opadstigen­de formkurve frem mod EM, som for Danmarks vedkommend­e begynder 30. november med opgøret mod Sverige. Haugsted har kvaliteter­ne til at spille pladsen som venstre back, og hun gør også god fyldest i forsvaret.

Stine Jørgensen ude bliver der stillet endnu større MED forventnin­ger til store, staerke Anne Mette Hansen, som kommer til at spille rigtig mange minutter på backpladse­n. På samme måde vil der også blive trukket store veksler på stortalent­et Kristina Jørgensen, der er en dygtig tovejsspil­ler.

er måske ikke slået tilbage til start, men KLAVS BRUUN han er bragt i en situation, hvor han må gentaenke sin endelige EM-trup. Jeg er ikke i tvivl om, at Haugsted kommer med til EM, hvis hun holder sig fri for flere skader. Derfor ser jeg denne trup som den mest sandsynlig­e:

Sandra Toft og Althea Reinhardt. MÅLVOGTERE:

STREGSPILL­ERE: Stine Bodholt, Sara Iversen og Kathrine Heindahl.

Trine Østergaard, Fie Woller og Laerke Nolsøe. FLØJE:

Mette Tranborg, Line Jørgensen, Louise BAGSPILLER­E:

Burgaard, Mie Højlund, Anne Mette Hansen, Kristina Jørgensen og Line Haugsted.

laeser vil opdage, at jeg kun har DEN OPMAERKSOM­ME naevnt 15 navne, og der skal 16 med til Nantes, hvor Danmark skal spille både den indledende pulje og mellemrund­en. Den sidste plads bliver et opgør mellem de to playmakere, Lotte Grigel og Nadia Offendal.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark