Ekstra Bladet

Dansk komet sender Axelsen ud af Denmark Open

-

Badminton stjernen Viktor Axelsen røg i går ud af Denmark Open i Odense efter et nervepirre­nde opgør mod Anders Antonsen.

Antonsen slog i tre saet t r ae n in g s kammeraten Axel senmed cifrene 21-10,12-21, 21-19 efter en intens kamp.

24-årige Axel sen–nummer treiver den–var storfavori­t inden kampen, men 21årige Anton sen, de rer placerets om nummer 17 på verdensran­glisten, viste i første saet ingen tegn på, at der skulle vaere niveaufors­kel mellem de to.

Bragede afsted

Axelsen kom foran, men Antonsen bragede efterfølge­nde boldene afsted mod den tidligere verdensmes­ter, der pludselig var bagud 1-7.

Den unge badmintonk­omet fortsatte den imponerend­e stil og vandt saettet overlegent 21-10 til stor forbavsels­e for publikum, der i kraft af Viktor Axelsens fynske oprindelse var på hans side.

I andet saet overtog Axelsen styringen. Han hentede seks point i streg til stillingen 8-2 og kom endda foran med ti point ved stillingen 14-4. Han vandt andet saet 2112 og sendte kampen ud i et tredje og afgørende.

Her endte det med at blive nervepirre­nde taet, og de to danskere tog point på skift.

Antonsen trak pludselig fra og kom foran 9-5. Han holdt sin føring, mens Axelsen forsøgte at haenge i foran hjemmepubl­ikummet.

Den danske stjerne var taet på at indhente Antonsen, men den unge aarhusiane­r holdt hovedet koldt og kunne på sin anden matchbold straffe en dårlig serv fra Axelsen og smashe sejren i hus til stor forløsning.

Fredag er der en semifinale­plads på spil for Antonsen, når der spilles kvartfinal­er i hallen i Odense. Her skal den unge dansker møde kinesiske Huang Yuxiang.

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX ?? Anders Antonsen tog en af de helt store skalpe, da han sendte sin landsmand ud af Denmark Open.
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX Anders Antonsen tog en af de helt store skalpe, da han sendte sin landsmand ud af Denmark Open.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark