Ekstra Bladet

Armbøjning­er, sceneskrae­k og kaffe i klaveret

-

Selv om han har lavet 2000 interviews i radioprogr­ammets levetid, så er der nogle, som Søren Dahl ikke kan glemme.

– Det stikker af hver gang Ole Henriksen er med. Jeg kan godt have en dagsorden, men vi kan ende med at lave ti armbøjning­er eller danse rundt på scenen helt spontant.

– Hans Engell har engang spildt et stort krus kaffe ned i et klaver, som jeg havde stående oppe på scenen. Vi sendte direkte den dag, så vi kunne ikke gøre noget ved det. Vi måtte bare ignorere det.

Forfaengel­ige gaester

– Gaesterne, der er med i programmet bliver automatisk forfaengel­ige, fordi de sidder overfor et publikum. Lise Nørgaard må jeg for eksempel konsekvent kun fotografer­e fra venstre side, og det har vaeret svaert at få en mikrofon på hende, men det er lykkedes.

Graenseove­rskridende

– Reneé Toft Simonsen var jeg engang ved ikke at kunne få på scenen, fordi hun var ikke klar over, at der ville vaere publikum på, og hun lider af sceneskrae­k. Det var angstprovo­kerende for hende at skulle tale foran 60 mennesker. Det har hun siden overvundet.

– Vi havde engang grevinde Alexandra med. Det var lige efter skilsmisse­n fra Joachim. Nu havde hun så fået stemmeret, og jeg sluttede interviewe­t af med at spørge, hvad hun ville stemme til det naert foreståend­e folketings­valg. Det ville hun ikke svare på, for det var graenseove­rskridende.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Poul Krebs, Søren Ryge og Ole Henriksen medvirker alle i program nummer 1000 af ’Dahl på Hack’. Programmet bliver spillet på Ekstra Bladets radiokanal søndag 4. november klokken 10.
FOTO: CLAUS BONNERUP Poul Krebs, Søren Ryge og Ole Henriksen medvirker alle i program nummer 1000 af ’Dahl på Hack’. Programmet bliver spillet på Ekstra Bladets radiokanal søndag 4. november klokken 10.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark