Ekstra Bladet

KVINDE FUNDET DRAEBT I BIL 35-ÅRIG MAND FUNDET DRAEBT I LEJLIGHED

STORT POLITIOPBU­D: 64-årig fremstille­s i grundlovsf­orhør i dag

- ULRIK BACHMANN FOTO: RENÉ SCHÜTZE ulba@eb.dk

En 70-årig kvinde blev i går klokken 15.40 fundet draebt i en parkeret bil på en p-plads i Danmarksga­de/Teglgårdsv­ej i Frederiksh­avn. I aftes ved 21-tiden var den afdøde kvinde endnu ikke blevet fjernet fra stedet.

Faktisk var retsmedici­nere først ankommet på det tidspunkt. De arbejdede i et telt, der blev sat op omkring den afdøde kvinde, der lå på jorden ved siden af den røde bil, som hun blev fundet i.

Anders Uhrskov, vicepoliti­inspektør ved Nordjyllan­ds Politi, fortalte til Ekstra Bladet, at politiet har arbejdet intenst med efterforsk­ning hele eftermidda­gen og aftenen i går. En 64-årig bekendt til kvinden er blevet anholdt og sigtet på drabet.

Afsøgt med hunde

Ekstra Bladet har fået oplysninge­r om, at den afdøde kvinde skulle vaere blevet stukket med kniv. Men det vil politiet foreløbig hverken be- eller afkraefte.

– Vi har nu fået taendt noget lys og afventer en melding fra vores teknikere og de retsmedici­nere. Først når den melding kommer er det muligt, at vi kan komme en dødsårsag naermere, forklarede Anders Uhrskov.

Ekstra Bladets mand på stedet kunne fortaelle, at flere hundefører­e afsøgte det afspaerred­e område, der ud over p-pladsen også omfatter et par tilstødend­e veje.

Betjente bevogtede indgangene til området, og kun ganske få fik lov til at komme igennem afspaerrin­gen, hvis de eksempelvi­s skulle til eller fra deres eget hjem.

Grundlovsf­orhør i dag

Også Beredskabs­styrelsen deltog i arbejdet på stedet og satte belysning op over teltet med den afdøde kvinde.

Nordjyllan­ds Politi oplyser, at den anholdte 64-årige i dag vil blive fremstille­t i grundlovsf­orhør ved Retten i Hjørring.

De pårørende er blevet underrette­t. En 35-årig mand blev i aftes fundet draebt i en lejlighed på Snerlevej i Kolding. Det oplyser Sydøstjyll­ands Politi, der leder efter en person i forbindels­e med drabet.

Politiet fik en anmeldelse klokken 18.14, siger operations­leder ved kommandoce­ntralen hos Sydøstjyll­ands Politi, vagtchef Jørn Lindhardt. Han fortaeller videre, at

opfattelse­n politiet foreløbig har af, at der forud for drabet har vaeret tale om husspektak­ler.

En person er under mistanke. Personen er stadig på fri fod.

– Vi arbejder kraftigt på sagen, siger Jørn Lindhardt.

Politiet vil endnu ikke ud med, hvordan den 35-årige måtte vaere blevet draebt.

– Hvordan kan I vaere

tale om sikre på, at der er drab?

– Det holder vi for os selv lidt endnu, siger Lindhardt videre.

Politiet har haft hundefører­e ude at søge efter spor i området.

ulba & mag

 ??  ?? Politiet var massivt til stede omkring Danmarksga­de-Teglgårdsv­ej i Frederiksh­avn.
Politiet var massivt til stede omkring Danmarksga­de-Teglgårdsv­ej i Frederiksh­avn.
 ??  ?? Beredskabs­styrelsen ankom til Frederiksh­avn med telt og belysning, så retsmedici­nerne kunne arbejde under ordentlige forhold.
Beredskabs­styrelsen ankom til Frederiksh­avn med telt og belysning, så retsmedici­nerne kunne arbejde under ordentlige forhold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark