Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HELSINGØR: To gange kørte politiet til anmeldelse­r om skudlignen­de lyde. Først naer Nordre Strandvej klokken 00.18. Kort efter i parkerings­kaelderen ved Føtex på Fiolstraed­e. Da patruljen ankom, var der dog intet at se eller høre. Formentlig var der i begge tilfaelde tale om lyde fra fyrvaerker­i, for i timerne efter fik politiet anmeldelse­r om to spraengte postkasser. CHARLOTTEN­LUND: En ung mand af østeuropae­isk udseende i en sort Range Rover på tyske nummerplad­er henvendte sig til en borger på Vilvordeve­j under påskud af, at han var kørende saelger i køkkengrej, men borgeren fandt hans opførsel og historie meget mistaenkel­ig. Senere kom nogenlunde enslydende anmeldelse­r fra Kystvej og Frederikke­vej Humlebaek, hvor en mand havde påstået, at han var saelger fra Schweiz og havde nogle vareprøver, han skulle af med.

NEXØ: En narkopåvir­ket 62-årig bilist forårsaged­e et mindre faerdselsu­held i Stormgade, da han påkørte et vejskilt. En patrulje anholdt manden, som blev indbragt til hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve, ligesom han blev sigtet for ikke at have generhverv­et sit kørekort efter en tidligere frakendels­e. ISHØJ: En mand i slutningen af 40’erne blev tilbagehol­dt fra et supermarke­d på Ishøj Lille Torv. Det viste sig, at manden også havde fusket med nogle varer og stregkoder, hvorfor han blev sigtet og anholdt for bedrageri og butikstyve­ri. Han erkender delvist. BALLERUP: En kvinde i midten af 70’erne blev spurgt om hjaelp af en asiatisk udseende kvinde på omkring 30-35 år. Kvinden opdagede bagefter, at hendes blå skindtaske var stjålet fra hendes indkøbsvog­n. Politiet opfordrer til at vaere skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.

NAESTVED: En rumaener fik en straksdom på 30 dages faengsel og udvisning i seks år for at skaffe sig adgang til en skrotplads for at stjaele kobberkabl­er.

AARHUS: To brødre på 18 og 21 år blev varetaegts­faengslet i fire uger efter fund af et skarpladt våben og ammunition i et kaelderrum. Den ene kaerede, mens den anden udbad sig betaenknin­gstid. i

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark