Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at de landsbyboe­re, der nu vil have overfaldsa­larmer, fordi der kommer flygtninge til Bording, skal prøve at bo her i Nordvest. Så tror jeg, de finder ud af, at de ikke har noget at klage over.

Dennis Kraglund København NV

at ifølge grundloven er den private ejendomsre­t ukraenkeli­g. Og grundloven har vi at rette os efter. Det har Banedanmar­k og borgmester­en i Vejen ikke fundet ud af, og ydermere har de ’stjålet’ mere, end de reelt havde brug for. Så det er helt o.k., at svinebonde­n nu lukker af, efter at Højesteret har givet ham medhold, så reelt kan han braekke asfalten op.

Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

at jeg som daglig laeser af Ekstra Bladet nu har forstået, at en person (BN) har svindlet i Socialstyr­elsen – er man i tvivl, vil bladet sikkert gentage det de naeste 8-14 dage. Men taenk hvis bladet i stedet interesser­ede sig for den såkaldte daglige ledelse, der i årevis har forsømt ledelsesop­gaven.

Børge Brandt Kajerød Have 95 Birkerød

at det er for nemt og bekvemt for SKAT og skattemini­strene Kristian Jensen, Troels Lund Poulsen, Peter Christense­n og Thor Møger Pedersen, når de nu giver tyskerne skylden. De burde have lyttet til deres egne folk, der advarede mod fidusen med udbytteska­tte.

Visti Vester

Solrød Strand

at EU har gjort det nemt for de store banker at svindle og hvidvaske. Og de, der tror, at mere EU-samarbejde og mere EU-kontrol vil betyde mindre snyd, kan godt tro om igen. EU er kapitalist­ernes og svindlerne­s paradis.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at når Hella Joof påkalder sine medsøstre, så de sammen kan skabe et nyt skønhedsid­eal, undrer man sig over, hvad de har imod det gamle. Ser maendene ikke godt nok ud?

Ulrik Jensen Reersøgade 16 København NV

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark