Ekstra Bladet

Christian Eriksen helt og skurk i Tottenham-nedtur 2 2

-

1-0 Hirving Lozano (30)

1-1 Lucas Moura (39)

1-2 Harry Kane (55)

2-2 Luuk de Jong (87) ------------------------------

Christian Eriksen skulle ikke bruge lang tid på at finde tilbage til storformen efter sin skade, da han i aftes var hjernen bag Tottenhams to scoringer i 2-2-kampen på udebane mod PSV Eindhoven i Champions League.

En genial aflevering forud for det udlignende mål og et perfekt oplaeg til Harry Kanes føringsmål var i den grad medvirkend­e til, at London-klubben lignede en vinder i Holland, indtil en stor fejl af danskeren kostede sejren til sidst.

Christian Eriksen har siddet ude siden 22. september og startede for første gang inde efter et kort indhop i weekenden.

Fra den offensive midtbane leverede han fem minutter før pausen lidt af en genialitet, da han stak bolden ind bag PSV-forsvaret til en fremadstor­mende Kieran Trippier, der sendte bolden skråt tilbage for fødderne af Lucas Moura.

Brasiliane­ren kvitterede ved at bringe balance i regnskabet – via en hollandsk fod.

Inden Eriksen tog fat, havde Hirving Lozano bragt PSV Eindhoven foran efter en eklatant brøler af Toby Alderweire­ld, der lod mexicanere­n stjaele bolden og score i en blød bue henover Hugo Lloris, der var som forstenet på den

Ti minutter efter pausen stod Eriksen også for oplaegget til Harry Kanes hovedstøds­mål med et praecist indlaeg, og så glaedede de medrejsend­e fans sig nok over, at deres kreatør igen var tilbage.

Fatalt boldtab

afrettede afslutning. I hvert fald indtil han smed bolden vaek på midtbanen ti minutter før tid, så Hirving Lozano nok en gang slap fri. Hugo Lloris mistede fatningen og nedlagde mexicane- ren. Rødt kort til franskmand­en, og det kunne de tilbagevae­rende ti mand ikke håndtere.

Fire minutter før tid kunne Luuk de Jong stjaele et point til hollaender­ne ved at prikke bolden ind bag indskifted­e Michel Vorm i Tottenham-målet.

Resultatet efterlader både Tottenham og PSV Eindhoven på et point for tre kampe, og begge hold får ualmindeli­gt svaert ved at nå ottendedel­sfinalerne i dette års Champions League. sc

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark