Ekstra Bladet

NOK AT SE TIL Populaer tv-vaert scorer nyt job

Timm Vladimir skal snart stå i spidsen for et nyt program

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Timm Vladimir kan lige i øjeblikket opleves som vaert på ’Den store bagedyst’, som bliver sendt hver lørdag på DR1.

Men snart kan man opleve Timm Vladimir som vaert på endnu et program.

Han har nemlig job.

Det fortaeller han til Her & Nu.

Ifølge Vladimir bliver det nye program lige i hans ånd. Det handler nemlig om mad.

– Det er et nyt program, som vi caster til lige i øjeblikket. Det bliver som ’Bagedysten’ og ’Masterchef ’ blandet sammen. Deltagerne er familier, man skal vaere tre på hvert hold, og så er det otte hold, der kaemper mod hinanden i mad i stedet for i kage, og det er jo lige mig, siger han til ugebladet.

Programmet har endnu ikke et navn, men Vladimir forsikrer seerne om, at hans medvirken i det nye program fået nyt ikke kommer til at få konsekvens­er for hans tjans som vaert på ’Den store bagedyst’.

Større end ’Bagedysten’

– Vi optager det nye program i november-december-januar, og jeg forestille­r mig, at det kommer på inden sommer, og så laver vi ’Bagedyst’ i sommeren, så det bliver et stort år for mig, lyder det fra tv-vaerten, der altså igen er at finde som vaert, når ’Den store bagedyst’ løber over skaermen i 2019.

Vladimir håber da også, at det nye program kan blive en lige så stor succes som ’Den store bagedyst’.

– Det nye madprogram kan forhåbentl­ig blive lige så stort som ’Bagedysten’, men det er der ingen, der ved. Det kan vaere, at det bliver lukket efter første saeson. Men det har potentiale, og det er noget, man ønsker skal vare i flere saesoner.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Timm Vladimir, men det har ikke vaeret muligt.

 ?? FOTO: KIRSTEN ELLEBAEK/DR ?? – Vi optager det nye program i novemberde­cember-januar, og jeg forestille­r mig, at det kommer på inden sommer, siger Timm Vladimir.
FOTO: KIRSTEN ELLEBAEK/DR – Vi optager det nye program i novemberde­cember-januar, og jeg forestille­r mig, at det kommer på inden sommer, siger Timm Vladimir.
 ?? FOTO: BJARNE BERGIUS HERMANSEN/DR ?? Lige for tiden er Timm Vladimir aktuel i ’Den store bagedyst’ hver lørdag på DR1.
FOTO: BJARNE BERGIUS HERMANSEN/DR Lige for tiden er Timm Vladimir aktuel i ’Den store bagedyst’ hver lørdag på DR1.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark