Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Nye Borgerlige­s program kan stå på en serviet, så at laere og forstå er jo let: Danmark er kun for de danske.

Ud med alle udenlandsk­e. Selv turister, si’r fru Vermund – lidt koket.

Leif Søndergaar­d Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

at Nye Borgerlig ikke har en politisk, samfundsma­essig helhedsind­sigt. Det vil ikke vaere til gavn for tryghed og velfaerd, at Pernille kommer vores Folketing. Platugler har vi nok af – men at vaelge en af de vaerste af slagsen, vil vaere tåbeligt! Michael Kjellberg Frederikss­undsvej København NV i

at DR tilsynelad­ende er gået i panik og fyrer medarbejde­re i blinde, når de blandt andre fyrer Jacob Riising.

Han er den efterhånde­n mest kompetente leder af underholdn­ingsprogra­mmerne. Meget morsom i mimik og beskeden i fremtoning og meget sikker.

Mads Steffensen er efterhånde­n blevet så slidt, at han traenger til en pause.

Veber Finnedal København

Den gode dame – Caroline Wozniacki – har vundet et par titler, har dansk statsborge­rskab, betaler naesten ingen skat her til lands og har som rosinen i pølseenden fået noget, der ligner et ridderslag, og så har hun fortalt os, at hun aldrig mere vil saette sine ben i ... ja, gaet engang; Danmark.

Trods alt dette hører man alligevel tale om at opkalde en vej eller plads efter hende. ’Wozniackis Plads’ måske. Hvorfor bliver man dog ved med at skrive og berette om den gode dame?

Godt nok ser damen rimelig godt ud, meeen alligevel. Kurt Larsen

Herlev

Den svindelmis­taenkte Britta Nielsen nåede at forsvinde tre uger før, hun blev anmeldt. Man skulle tro, at hun blev advaret af en højere oppe i hierarkiet.

Men hvem mon det var? Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark