Ekstra Bladet

AGF-traener: Vi blev knaekket af to vanvittige mål

-

David Nielsen blev i denne omgang ikke manden, der knaekkede koden til, hvordan AGF i grunden kan vinde over FC København.

Det er mere end ni år og 21 superligak­ampe, siden AGF senest besejrede FC København. Dengang blev det 1-0 i Parken, hvor Peter Graulund var matchvinde­r.

I går kom AGF på 1-0, men kunne ikke modstå trykket fra det staerkt spillende hjemmehold, der fysisk var staerkere, og pressede David Nielsen tropper laengere tilbage på banen, som kampen skred frem.

– Vi blev knaekket af to helt vanvittige mål fra Robert Skov.

– Forskellen på FCK og de andre hold i ligaen er stor. Vi lavede få fejl, men nok til ikke at få noget med hjem. Jeg synes faktisk, at vi gør mange ting rigtigt, siger David Nielsen, der nåede at glaede sig over Jens Stages udligning, inden korthuset vaeltede i løbet af de sidste 12 minutter af opgøret, hvor FCK gik fra 2-2 til 4-2.

AGF-traeneren har fået set, at specielt Jakob Ankersen har løftet sit niveau markant i løbet af efteråret.

– Han har taget et maerkbart skridt her i efteråret, fastslår AGF-traeneren, der valgte at sende Youssef Toutouh på banen mod slutningen af opgøret.

– Som fodboldspi­ller er det vigtigt, du erkender, hvor du er her og nu. Youssef har traenet godt, og han har et godt drev med bolden. Derfor fik han debut her mod sin gamle klub, forklarer han.

’Du skylder 1000 kroner’

Youssef Toutouhs comeback kom efter naesten ét års fravaer fra ligaen.

Han spillede senest en halvleg for FCK i november sidste år. I går kom han ind og debuterede mod sin tidligere klub, FC København. Ved den lejlighed fik han også en lille hilsen med på vejen fra sin tidligere traener, Ståle Solbakken.

– Jeg sagde til ham: ’Hvor er de 1000 kroner, du skylder mig?’ Jeg havde jo sagt til ham, han kom til at spille i Superligae­n igen, siger Ståle Solbakken.

Youssef Toutouh var nu ikke helt enig med sin tidligere traener om det vaeddemål.

– Jeg ved ikke, hvor han har det fra. Jeg tror, det var en aftale, han lavede med sig selv. Han får i hvert fald ikke 1000 kroner fra mig, siger Youssef Toutouh, der erkender, at han har vaeret gennem en svaer periode fra afskeden med FCK, til kontrakten kom i hus med AGF.

Forskellen på FCK og de andre hold i ligaen er stor

Jeg synes faktisk, at vi gør mange ting rigtigt

– Det har vaeret en meget svaer periode. Jeg tror ikke, jeg har vaeret laengere nede. Men så kom kontrakten med AGF. Det har vaeret en hård tid for mig og min familie, erkender Toutouh, der er glad for den modtagelse, han fik i Parken. Her blev han hyldet og ikke buhet af.

 ?? FOTO: LARS POULSEN FOTO: LARS POULSEN ?? r, makker Robert Skov scorede to fantastisk­e mål i 4-2-sejren over AGF – og Ståle Solbakken tør godt at love, at det unge stjernesku­d også vil vaere at finde på holdkortet naeste sommer.
FOTO: LARS POULSEN FOTO: LARS POULSEN r, makker Robert Skov scorede to fantastisk­e mål i 4-2-sejren over AGF – og Ståle Solbakken tør godt at love, at det unge stjernesku­d også vil vaere at finde på holdkortet naeste sommer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark