Ekstra Bladet

ENDELIG KUNNE KAEMPEN JUBLE

FREMGANG: Rasmus Minor har haft et hårdt efterår, men i går stod han fast som en klippe

- FOTO: ERNST VAN NORDE alpe@eb.dk

Mathias Haarup (39.) ------------------------------

En kaerkommen bonus, der for kaempen varmede naesten ligeså meget som de tre vigtige point på denne vinterkold­e efterårssø­ndag.

Tak til Jesper

– Det her har vi hungret efter meget laenge. Og det skyldes i høj grad en fremragend­e kamp af Jesper Rask i målet. Hans sikre indgreb ude i feltet betød aflastning for os, sagde Rasmus Minor efter sidste dommerfløj­t.

– Dertil kommer, at vi som hold var meget mere afklarede i vores duel-spil. Og i denne kamp lossede vi hellere bolden ud af kommunen frem for at begynde at eksperimen­tere med forsøg på smart spil, som vi har gjort andre gange.

– Det er klart, at denne sejr betyder et stort skridt fremad for os. Men vi har prøvet at gå frem før – for så at blive sendt tilbage i den efterfølge­nde kamp.

– Derfor handler det nu om at vaere ydmyge – og så arbejde målrettet videre, fastslog den 1,95 meter høje forsvarska­empe.

Vi var afskrevet

Minor fik ligesom Jesper Rask en buket roser af en meget glad Hobro-traener.

– Der er grund til at rose hele holdet. Men de to stod meget staerkt og spillede hovedrolle­r. Derfor kan vi endelig nyde en clean sheet, hvilket betyder fantastisk meget i det videre arbejde, sagde Allan Kuhn.

– Mange havde afskrevet os for tre kampe siden, da vi var seks point efter nummer naestsidst.

– Nu er vi oppe. Og det er klart, at det giver forstaerke­t ro til det videre arbejde, konstatere­de traeneren.

– Selvom jeg på intet tidspunkt har følt mig presset på jobbet, er det klart, at der i det daglige blaeser mere positive vinde, når man vinder, sagde Allan Kuhn, der også var glad for matchvinde­rscoringen, der blev sat ind af venstrebac­ken Mathias Haarup.

– Hele opspillet var noget, vi havde arbejdet med under traeningen. Og så agerede han jo som en sand angriber, da han afsluttede, smilede traeneren.

 ??  ?? Hård modstand Hobros Rasmus Minor Petersen i naerkamp med Vejles Adam Jakobsen. Vejle-angriberne havde utrolig svaert ved at bryde Hobros kompakte bagkaede op i gårsdagens Superliga-kamp.
Hård modstand Hobros Rasmus Minor Petersen i naerkamp med Vejles Adam Jakobsen. Vejle-angriberne havde utrolig svaert ved at bryde Hobros kompakte bagkaede op i gårsdagens Superliga-kamp.
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? – Det er naturligvi­s klart utilfredss­tillende, konstatere­de Vejle-traener Adolfo Sormani i går.
FOTO: ERNST VAN NORDE – Det er naturligvi­s klart utilfredss­tillende, konstatere­de Vejle-traener Adolfo Sormani i går.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark