Ekstra Bladet

Utilfreds traener: Blodfattig Vejle-front

-

En tydeligt meget skuffet Vejle-traener, Adolfo Sormani, erkendte, at han har et kaempe problem lige i øjeblikket: En blodfattig angrebs-front.

– I dette opgør fik vi slet ikke afsluttet godt nok i forhold til, hvor mange bolde vi fik ekspederet ind i deres straffespa­rkfelt. Og det er klart, at det er et problem, at vi ikke scorer mere, end vi gør, fastslog han.

– Derfor kan de andre vinde denne kamp på at afslutte én gang. Det er naturligvi­s klart utilfredss­tillende, konstatere­de Sormani.

Der skal ske noget

Han spillede mod Hobro med Imed Louati og topscorer Allan Sousa i front. Og specielt sidstnaevn­te lader i øjeblikket til at vaere ude af trit og uden selvtillid.

Det blev bedst illustrere­t, da han i 2. halvleg fik serveret Vejles største chance. Han var helt midt foran mål, men frem for at hamre bolden i kassen, sparkede han forbi den.

– Selv om vi gjorde mange ting rigtigt spillemaes­sigt, kan jeg naturligvi­s ikke vaere tilfreds, når det ender sådan resultatma­essigt, lød det efter kampen.

– Det er klart, at der skal ske noget offensivt, hvis vi skal begynde at vinde igen, erkendte han efter opgøret, hvor han måtte konstatere, at hans hold stadig er uden sejr på udebane efter oprykninge­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark