Ekstra Bladet

Shitstorm efter streaming-kaos: Giv os pengene tilbage

-

Saesonens første El Clásico hjalp streaming-tjenesten Strive Sports med at saelge en del abonnement­er.

For kampe mellem Barcelona og Real Madrid er garanti for drama og mål – også selvom det for første gang i 11 år blev uden enten Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo.

Men mange af abonnenter­ne kommer ikke til at haenge ved streaming-tjenesten, for massive problemer isaer i første halvleg gjorde oplevelsen til et mareridt.

’Vi har modtaget adskillige klager fra kunder, og vi har sat vores tekniske hold på sagen’, skrev Strive på både Twitter og Facebook.

Det afstedkom mange vrede reaktioner fra seere – blandt andre Gert Jeppesen fra Svendborg.

– Vi kan ikke se det. Billedet fryser hele tiden. Og når det så kommer tilbage, så hopper det frem og tilbage i tiden. Vi har lynhurtigt internet og ingen problemer på andre sider, fortalte han til Ekstra Bladet.

Tag jer sammen!

Han var dog relativt fattet. På Facebook derimod føg det med ukvemsord – og det blev naesten gjort til en sport at poste et screenshot af sit opsagte abonnement.

Det vaeltede ganske enkelt ind med kommentare­r fra hele Europa – som eksempelvi­s fra polske Michal Ignaszewsk­i:

’Jeg forlanger alle mine penge tilbage! I har EN kamp i år, der er den vigtigste, og den ødelaegger I. Idioter! Hvordan får jeg mine penge tilbage? Jeg stopper hermed med at benytte jeres lorte-app.’

Også danske Sebastian Nielsen er skuffet:

I har EN kamp i år, der er den vigtigste, og den ødelaegger I. Idioter!

’Aldrig betale for det lortestrea­ming! Forpulede lorteservi­ce så er El Clásico ødelagt Lorte-Strive, tag jer sammen!’

Naesten 1000 kommentare­r var der ved kampens afslutning tikket ind på Strives Facebook-opslag. Ikke én var positiv.

’Problemet er løst’

Der kom dog gang i tjenesten igen til anden halvleg – til stor lettelse for IMG Nordics direktør, Kristian Hysén.

– Jeg sidder selv og ser kampen, og nu fungerer det. Det lader til, at der var en driftsfejl under første halvleg. Men det lader til, at problemet er løst nu, fortalte han.

– Kan man som seer forvente at få kompensati­on?

– Du må forstå, hvilken situation vi sidder i. Vi sidder og undersøger problemet. Alt det, som kommer efter det her, må vi tage i morgen, sagde Kristian Hysén.

 ?? FOTO: PAUL HANNA/RITZAU SCANPIX ?? Barcelona-angriberen Luis Suárez scorede tre mål og fik hjemmepubl­ikum til at glemme Messi for en stund.
FOTO: PAUL HANNA/RITZAU SCANPIX Barcelona-angriberen Luis Suárez scorede tre mål og fik hjemmepubl­ikum til at glemme Messi for en stund.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark