Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Efter et par dage med fuld knald på, så traenger du til at vaere hjemme denne mandag. Det kan godt vaere at du skal på job først, men du vil nok gerne holde tidligt fri. Når du kommer hjem vil det nok passe dig godt, at finde din yndlingsst­ol, og så dagdrømme behageligt.

LØVEN 23/7-23/8

I dag kan du med fordel bruge lidt tid på dig selv. Det er ikke fordi, du ikke kan overskue andre mennesker, men du har brug for at kunne taenke klart. Der kan ikke altid vaere støj på linjen, i dag må du give plads til stilhed og fordybelse. Du vil gå fredfyldt og afslappet i seng.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil helst bruge lidt tid på dig selv i dag. Det er ikke fordi, du ikke har stor glaede af andre mennesker, og det de har at sige, men i dag har du mest glaede af dine egne tanker. Du taenker over hvordan du har valgt at indrette din tid, og du vil vaere aerlig overfor dig selv.

TYREN 21/4-21/5

Efter et par dage med god tid til dig selv, så tager du fat med nye kraefter og energi. Du har lyst til at udforske livet, og du har en stor nysgerrigh­ed denne mandag. Mange skal måske lige i gang med ugen, men ikke dig. Du er klar og på maerkerne lige fra morgenstun­den.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter et par dage med fokus på fremtiden, så må du i dag have noget andet at taenke på. Eller rettere sagt, er det tid til at taenke lidt mindre, og bare se hvad dagen bringer, gerne sammen med gode venner. Du er klar til at få en masse nye indtryk, gerne noget helt spontant.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger meget til at holde fri denne mandag. Du fik nok ikke rigtig hvilet så meget i weekenden, men i dag kommer behovet over dig. Du vil isaer vaerdsaett­e at vaere sammen med dine taette relationer, du traenger til at vaere i godt selskab. Vaer gerne åben og aerlig i dag.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Efter en weekend hvor du sikkert har fået oplevet en masse, så venter hverdagen igen. I dag kan du kigge lidt på økonomien, hvis du var lidt for glad for at bruge penge i weekenden. I dag vil du kunne se de langsigted­e perspektiv­er, og så bliver der råd til alt det du gerne vil.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du taenker meget over dine planer for fremtiden i dag, og du har store drømme nu. Du kan måske tale med andre om disse drømme, og det skal gerne vaere folk der er opbakkende. På den måde kan dine planer måske få luft under vingerne, det er der gode muligheder for.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har sikkert haft en rigtig dejlig weekend, og derfor er du mere end klar til at tage på arbejde i dag. Du knokler alt det bedste du kan, men du er også god til at haeve blikket. Du kan se hvis der er ting der kan klares på en enklere måde, og kollegerne lytter opmaerksom­t til dig.

KREBSEN 22/6-22/7

Efter en meget afslappend­e weekend, hvor du har kunnet hvile og lade op, så er du slet ikke til at tappe for energi i dag. Du møder verden med et stort overskud og en stor charme. Du har store armbevaege­lser, taler med store bogstaver og du slipper godt fra det hele i dag.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger virkelig til oplevelser i dag, der er ikke noget der hedder grå og kedelig mandag i dit liv. Du har en følelse af at kunne bestemme selv, og derfor giver du los i dag. Du løsner tøjlerne, og ser hvad der sker, når man tør at satse lidt. Nyd dit mod fuldt ud i dag.

FISKENE 20/2-20/3

Din kreativite­t er på tapetet i dag. Du er fyldt med gode ideer, og du kan se de store perspektiv­er i tingene. Hvis du får udtrykt disse tanker og ideer på en konkret måde, vil du virkelig få en god dag. Du har meget på hjerte, og du vil gerne dele det med andre mennesker.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark