Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at VLAK-regeringen blaeser på miljøet og de naeste generation­er. Trafikmini­ster Ole Birk Olesen (LA) vil til at investere i vejene, så de kan håndtere den trafik, der er. Jeg mener, som alle andre, der ønsker sig et bedre klima på kloden, at trafikmini­ster Ole Birk Olesen hellere skulle tage at investere i kollektiv trafik.

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

at med hensyn til afskaffels­en af sommertid er der kun en mulighed, nemlig normaltid, ellers er sommertide­n jo ikke afskaffet

K. Christense­n Løsning

at det lyder, som om man ikke må sige sandheden i det offentlige rum. En mand fra Østrig har fået en dom fra Den Europaeisk­e Menneskere­ttighedsdo­mstol, fordi han mente, at muslimerne­s profet, Muhammed, var paedofil. Ifølge muslimerne selv blev Muhammed gift med Aisha, da hun var seks år! Som den gentleman han var, ventede han med samleje, til hun blev ni år. Man kan selvfølgel­ig diskutere, om det er paedofili. Tommy Ørum Pedersen Niels Lousdals Vej 6 Thyholm

at Inger Støjberg sidder og harcelerer over billig udenlandsk arbejdskra­ft, som andre i hendes parti har hentet andre perioder, hvor man manglede arbejdskra­ft. De blev ikke sendt hjem, og det var dem, som sad og hylede om billig arbejdskra­fts skyld. Og det er et faktum, at rundt omkring i ghettoerne sidder der kvinder, som har modtaget dansk kontanthja­elp i over 20 år, fordi deres maend regner dem som deres private ejendom.

Hans Nielsen Hedehusene i

at selvfølgel­ig vil KL havde de eksisteren­de kommunalt ansatte på deltid op på fuld tid, isaer når man ved, at deltidsans­atte er mere effektive i den tid, de er på arbejde. Der er lavet flere undersøgel­ser både inden for de offentlige og det private arbejdsmar­ked, som viser at effektivit­eten er størst hos deltidsans­atte. Ansaet dog nogle flere inden for områderne i stedet.

Allan Olsson Nicolineve­j 69

Køge

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark