Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Efter at du har foretrukke­t at vaere hjemme de sidste par dage, så traenger du meget til at komme ud blandt andre mennesker i dag. Isaer traenger du til at se hvad du kan udrette af kreativt, i samarbejde med andre. I kan nok komme på mange overrasken­de ideer.

LØVEN 23/7-23/8

Efter et par dage i dit eget selskab, så er du fyr og flamme i dag. Du møder verden med en stor optimisme, og derfor er folk yderst imødekomme­nde overfor dig. Du kan overraske dem med en masse ideer, og de fleste vil lytte opmaerksom­t til dine skøre påhit. I aften slapper du af.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du traenger virkelig til at se livet fra nye vinkler i dag. Du vil ikke gå meget op i hvordan man plejer at gøre tingene, du vil gerne ruske op i alle vanerne. Det er ikke sikkert at alle har let ved at acceptere det, men det kan du ikke rigtigt tage dig af. Det er dit liv, og du bestemmer.

TYREN 21/4-21/5

Du har vaeret meget på farten de sidste par dage, og du har vaeret sammen med mange mennesker. Nu traenger du, naturligt nok, til at saette farten ned. Du vil nok foretraekk­e at vaere hjemme, gerne sammen med folk du holder af. Dette gaelder isaer i aften, hvor du slapper af.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil virkelig traenge til at vaere alene i dag, men det er ikke sikkert at det er så lige til, som du ønsker det. Der kan vaere et par pludselige og uforudsete udfordring­er. Du kan ikke gøre så meget ved det, du må tage det, som det kommer. aften kan du endelig få lidt tid alene.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I Man behøver ikke altid at klare alting selv. I dag kan du med fordel taenke dig om, og se hvem du kender, som kan hjaelpe dig med opgaver, som du har vanskeligt ved at løse alene. Alle dem vi kender, har alle saerlige talenter, og de fleste vil gerne hjaelpe. Spørg bare løs.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger til at der skal ske en bunke i dag, og du har lyst til at snakke med alle dem du møder i dag. Det må gerne vaere mennesker, som kan give dig et nyt perspektiv på tingene. Det skal helst ikke bare vaere small talk, du vil trives godt med de lidt større emner.

VAEGTEN 24/9-23/10

Efter et par dage med mange tanker om fremtiden, så traenger du til at taenke på noget andet nu. Du kan nemt blive overrasket i dag, men på en saerdeles positiv måde. Du kan forvente dig et par gode grin sammen med venner, du måske ikke har set laenge. Glaed dig.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Efter at du et par dage har måttet knokle for føden, så traenger du at hygge dig i dag. Du vil isaer vaere glad for at vaere sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Ellers vil du virkelig også nyde at vaere i selskab med en god ven. I kan tale om alt mellem himmel og jord.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag vil du kigge lidt på økonomien, og se hvad der eventuelt kan blive råd til, isaer på oplevelses­kontoen. Du har sikkert en masse ting du braender for at gøre, men du kigger på pengene først. I aften vil du kunne hvile dig lidt, og det traenger du virkelig også til, nyd det.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag taenker du meget over din fremtid, dine planer og dine ambitioner. Det kan vaere at der kommer et par ret pludselige aendringer i dine ønsker, og det kan vaere at det kommer bag på både dig selv og andre. Det gør nu ikke så meget, tag dig bare tid til at vaelge.

FISKENE 20/2-20/3

I dag tager du virkelig fat på jobbet, og det kommer måske naesten bag på både dig selv og andre, hvor meget du kan nå lige nu. Men du er ikke bleg for at knokle, og samtidig er du god til at se løsninger. I aften er du til gengaeld meget traet, og derfor vil du slappe af. Nyd begge dele.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark