Ekstra Bladet

Jeg har ikke laengere lyst til at slå ihjel

- ANDERS JENSEN aje@eb.dk

Der var højt humør og grin i luften, da Mikkel Kessler og Mike Tyson holdt pressemøde på Scandic Hotel i Kødbyen forud for deres to talkshows i København og Herning ved navn ’History of Legends’.

Her var temaet blandt andet, om de to boksestjer­ner var glade for deres karrierest­op, og specielt for Tyson var det en travl tid.

– Jeg er glad for, at jeg stoppede med boksning. Det var stressende, og nu behøver jeg ikke laengere at have lyst til at slå nogen ihjel, siger 52årige Tyson, og det udløste stor latter i salen.

39-årige Kessler fortaeller, at det var en svaer beslutning at stoppe i boksning, men han er sikker på, at han har taget den rigtig beslutning. Han udelukker dog at komme tilbage i den profession­elle bokseverde­n – både som bokser og i en anden funktion.

– Jeg har vaeret i bokseverde­nen, og det er fint at traene nogle af de unge, men jeg kan ikke se mig som en promoter i fremtiden, siger Kessler.

– Har du fortrudt noget af din karriere?

– Mine nederlag selvfølgel­ig, men jeg har også laert af min karriere og har set, at der er nogle rådne mennesker i branchen, siger Kessler til Ekstra Bladet.

På pressemøde­t fortalte Kessler ligeledes, at han har set op til Tyson som bokser og fulgte mange af hans kampe som ung.

– Mike var mit store idol, i løbet og jeg stod tit op om natten for at se hans kampe, siger Kessler.

105 profession­elle kampe blev det til for Kessler og Tyson, og til de fremmødte havde Tyson også et godt råd i aermet.

– Man skal først ramme sin modstander, før man selv bliver ramt, siger Tyson med et smil på laeben.

Mike Tysons legendaris­ke kamp mod Evander Holyfield i 1997 blev også naevnt under pressemøde­t, og amerikaner­en husker kampen som sjov, selvom der altså røg en luns af Holyfields øre. Kessler blev spurgt til, om han nogensinde havde fået lyst til at bide en modstander i ringen.

– I nogle af mine kampe og når det ikke går, som det skal, så får man lyst til at kvaele og bide, men det ved jeg godt, at man ikke må, siger Kessler med et glimt i øjet.

’History of Legends’ foregik i går i Cirkusbygn­ingen i København, mens de to boksere afholder samme show i Herning i dag. Bokselegen­derne fortaeller her om deres op- og nedture.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark