Ekstra Bladet

Det er pure opspind

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Real Madrid har fundet en ny traener, men det afholder ikke de store spanske sportsavis­er i at spekulere videre …

AS mener således at vide, at Michael Laudrup afviste traenerjob­bet i den spanske hovedstads­klub og tager ingen forbehold i sin overskrift: ’Laudrup sagde nej til Madrid.’

For to uger siden skrev samme avis, at Michael Laudrup selv skulle have tilbudt sig til Champions Leaguevind­erne, der på det tidspunkt fortsat havde Julen Lopetegui som traener.

Opsummeret: Han skulle ifølge AS altså både selv have tilbudt sig og afvist jobbet som Real Madrid-traener.

Solari forfremmet

Nu burde alarmklokk­erne begynde at ringe på redaktione­n i Madrid, men siderne skal fyldes, og Michael Laudrup er bare et stort navn – også i Spanien.

Hans navn bliver altid hevet frem, når Real Madrid skal have en ny traener – eller når AS og Marca mener, at klubben skal have ny traener.

Michael Laudrup har i mange år vaeret vant til det, men laerer nok aldrig helt at leve med, at der bliver skrevet deciderede usandheder om ham.

’Det undrer mig, at jeg nu er blevet udsat for to (modstriden­de) artikler på to uger omkring traenerjob­bet i Real Madrid, som begge er pure opspind’, skriver Michael Laudrup i en mail til Ekstra Bladet.

El Clásico mod FC Barcelona blev Julen Lopeteguis sidste kamp som Real Madrid-traener. Klubben valgte at fyre den tidligere spanske landstraen­er efter 1-5-røvfulden på Camp Nou.

I stedet er Santiago Solari blevet forfremmet fra Real Madrids reservehol­d og står nu med ansvaret for stjernerne.

Italienske Antonio Conte virkede laenge til at vaere favorit, men i sidste ende valgte praesident Florentino Pérez at vaelge argentinsk­e Solari og håber formentlig på en Zidane-effekt.

Skal i aktion onsdag

Den franske verdensstj­erne kom også fra et job i Real Madrid Castilla, da han i 2016 overtog efter fyrede Rafael Benítez.

Han vandt Champions League tre gange på stribe, inden han i sommer overrasken­de valgte at kvitte jobbet.

Santiago Solari styrede i går for første gang traeningen i Real Madrid, og allerede i dag skal han i aktion for første gang på traenerbae­nken, når Real Madrid på udebane møder Melilla i Copa del Rey. Og bliver det til alt andet end en sejr til den kriseramte storklub, så er vikaren Solari allerede i problemer. Traenerspe­kulationer­ne vil på ny blusse op – og med noget naer statsgaran­ti vil Michael Laudrup, der aktuelt er ekspert på TV3 Sport, endnu en gang kunne laese artikler om, hvordan han enten har tilbudt sig eller afvist et af de største job i fodboldver­denen.

 ?? FOTO: FINN FRANDSEN ?? Michael Laudrup er de seneste uger blevet sat i forbindels­e med traenerjob­bet i Real Madrid.
FOTO: FINN FRANDSEN Michael Laudrup er de seneste uger blevet sat i forbindels­e med traenerjob­bet i Real Madrid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark