Ekstra Bladet

Politiet og Brøndby bekraefter, at de kender til problemer med salg af stoffer på Brøndby Stadion SALG AF NARKO TIL BRØNDBY-KAMPE

- STEFAN CHRISTENSE­N Sc@eb.dk

Det er ingen hemmelighe­d, at der langes fadøl over disken i stor stil, når Brøndby spiller hjemmekamp­e på Brøndby Stadion, men ikke alle holder sig tilsynelad­ende til de våde varer, når de ser Superliga-bold på Vestegnen.

Ifølge BT handles der således ’åbenlyst’ med hårde stoffer på Brøndby Stadion.

Naturligvi­s ikke fra de officielle boder, men fra et toilet under den tribune, hvor Brøndbys mest aktive fans holder til: Sydsiden bag det ene mål.

Fuldstaend­ig uacceptabe­lt

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med Christian Schultz, der er kommunikat­ionschef i Brøndby, og han bekraefter, at klubben har kendskab til salget.

’Vi er bekendte med, at der er enkelte individer, der vaelger at medbringe euforisere­nde stoffer med henblik på videresalg. Det er naturligvi­s fuldstaend­ig uacceptabe­lt. Euforisere­nde stoffer bliver desvaerre blevet mere og mere udbredt i dagligdage­ns Danmark, og vi kan derfor heller ikke sige os fri for, at vi nu også oplever problemet’.

’Vi har en absolut nultoleran­ce over for euforisere­nde stoffer på Brøndby Stadion, så uanset omfanget, så tager vi det meget seriøst, og derfor har vi også en taet dialog med myndighede­rne, så vi komme det til livs’, lyder det i et skriftligt svar – identisk med det svar, BT har modtaget.

Samarbejde­r med politiet

Vi har en absolut nultoleran­ce over for euforisere­nde stoffer på Brøndby Stadion

Christian Schultz oplyser desuden, at klubben samarbejde­r med Københavns Vestegns Politi for at få stofferne ud af stadion, og til BT skriver politiet, at det allere- de har ageret mod salget. ’Københavns Vestegns Pokan

liti er bekendt med, at der i perioder er blevet handlet narko på Brøndby Stadion, og der har også løbende vaeret politiakti­oner vendt mod handlen’, lyder det.

Karantaene

Politiet meddeler i øvrigt, at de ikke har yderligere kommentare­r af hensyn til efterforsk­ningen.

Brøndby ønsker ikke at oplyse, hvilke initiative­r de har taget i forening med politiet, men hvis folk på stadion opdages i at besidde, saelge eller indtage stoffer, er der konsekvens­er.

’De individer der vaelger at bryde stadionreg­lementet, som blandt andet forbyder besiddelse og salg af euforisere­nde stoffer, får naturligvi­s karantaene uanset sagens størrelse, da det er fuldstaend­ig uacceptabe­lt. Herudover overdrager vi alle relevante oplysninge­r til politiet, så de kan retsforføl­ge de pågaeldend­e individer’, lyder det videre i det skriftlige svar.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, hvordan medlemmer af rockerklub­ben Satudarah gik forrest i Brøndby-fansenes march forud for blandt andet to kampe i Parken i København.

Ifølge BT skulle det vaere personer med tilknytnin­g til samme gruppering, der formodes at stå for salget.

Det vil hverken klubben eller politiet dog spekulere i.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Ind med tilskuere - ud med stofferBrø­ndby IF oplyser, at klubben samarbejde­r med Københavns Vestegns Politi for at få stofferne ud af stadion.
FOTO: RITZAU SCANPIX Ind med tilskuere - ud med stofferBrø­ndby IF oplyser, at klubben samarbejde­r med Københavns Vestegns Politi for at få stofferne ud af stadion.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark