Ekstra Bladet

Nye tiltaler mod Bendtner

-

Den danske fodboldspi­ller Nicklas Bendtner er blevet tiltalt for yderligere to forhold efter en taxatur tilbage i september.

Det fremgår af et tillaegsan­klageskrif­t fra anklagemyn­digheden, som Ekstra Bladet er i besiddelse af.

Bendtner tiltales for ikke at have kørt med sele, mens han også tiltales for ikke at have betalt taxaturen, der løb op i 52 kroner.

Chaufføren tiltalt

Taxachauff­øren tiltales ligeledes for ikke at have haft sikkerheds­sele på samt at have snakket i håndholdt telefon, mens han kørte i bil.

2. november skal sagen for retten, hvor Nicklas Bendtner ligeledes er tiltalt for vold mod taxachauff­øren – den såkaldt ’milde’ voldsparag­raf.

Først skulle Bendtner ifølge det oprindelig­e anklageskr­ift have slået chaufføren i hovedet med knyttet naeve, hvorefter han også tildelte ham et spark i hovedet, så chaufføren braekkede kaeben to steder.

På vej hjem

Episoden skete, da Nicklas Bendtner og hans kaereste, Philine Roepstorff, satte sig ind i den pågaeldend­e taxachauff­ørs bil for at blive kørt hjem fra en bytur i indre København natten til 9. september.

Parterne blev dog uenige om kørslen, og derfor forlod Bendtner og kaeresten taxaen på Niels Juels Gade ud for nummer fem ganske taet på Nationalba­nken.

Ifølge anklageskr­iftet fik det efterfølge­nde taxachauff­øren til at forsøge at udøve vold ved at kaste en ukendt genstand mod parret, inden Nicklas Bendtner reagerede ved først at slå chaufføren i hovedet med knytnaeve for derefter at sparke chaufføren i ansigtet, efter han faldt om på gaden.

Bendtner har erklaeret sig uskyldig i forholdet om vold.

nih og sc

Nicklas Bendtner har erklaeret sig uskyldig i forholdet om vold

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Nicklas Bendtner tiltales for ikke at have kørt med sele, mens han også tiltales for ikke at have betalt taxaturen, der løb op i 52 kroner.
FOTO: RITZAU SCANPIX Nicklas Bendtner tiltales for ikke at have kørt med sele, mens han også tiltales for ikke at have betalt taxaturen, der løb op i 52 kroner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark